Aspis Bank: Στις 13/6 η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων

Πέμπτη, 22-Μαϊ-2008 17:01

Στις 13 Ιουνίου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο ATHENS PLAZA στο Σύνταγμα, θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Aspis Bank.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη είναι τα εξής:

- Έγκριση κατάρτισης συμβάσεων σύμφωνα με το άρθρο 23α του κ.ν. 2190/20. 

- Aύξηση του αριθμού των μελών του διοικητικού συμβουλίου και εκλογή νέου μέλους. 

- Τροποποίηση και επέκταση του υφιστάμενου προγράμματος προαίρεσης αγοράς μετοχών. 

Περαιτέρω και σύμφωνα με την ίδια απόφαση του το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας προσκαλεί τους κ.κ. Μετόχους της εταιρείας σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας σε Α΄ επαναληπτική γενική συνέλευση στις 24 Ιουνίου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 12.00 πμ. στα γραφεία της Εταιρίας που βρίσκονται στην Αθήνα και επί της οδού Όθωνος αρ. 4. Εάν και πάλι δεν επιτευχθεί απαρτία οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Β΄ επαναληπτική γενική συνέλευση στις 7 Ιουλίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 πμ. στα γραφεία της εταιρείας που βρίσκονται στην Αθήνα και επί της οδού Όθωνος αρ. 4. 

Σημειώνεται ότι δεν θα δημοσιευθεί νέα πρόσκληση για τις επαναληπτικές συνελεύσεις σύμφωνα με το άρθρο 29 του κ.ν.2190/1920 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. 

Οι κ.κ. Μέτοχοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στη γενική συνέλευση ή σε κάθε επαναληπτική αυτής συνέλευση, είτε αυτοπροσώπως, είτε με αντιπρόσωπο, και να ψηφίσουν σε αυτή, πρέπει σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό να ζητήσουν από το χειριστή του λογαριασμού τους ή την Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ τη δέσμευση του συνόλου ή μέρους των μετοχών τους και να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της γενικής συνέλευσης ή της εκάστοτε επαναληπτικής συνέλευσης, βεβαιώσεις της Ελληνικά Χρηματιστήρια ΑΕ, μαζί με τα έγγραφα πληρεξουσιότητάς τους.