Ακρίτας: Στις 20/6 η γενική συνέλευση των μετόχων
Παρασκευή, 16-Μαϊ-2008 10:00
Στις 20 Ιουνίου 2008, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της Ακρίτας, στην έδρα της εταιρείας στην Αλεξανδρούπολη.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα θέματα που θα συζητηθούν στην ημερήσια διάταξη είναι τα εξής:
- Υποβολή και έγκριση των ετησίων οικονομικών καταστάσεων (εταιρείας και ενοποιημένων) της εταιρικής χρήσεως 2007 ως και της επ΄ αυτών εκθέσεως του διοικητικού συμβουλίου και των Ορκωτών Ελεγκτών της περιόδου 1.1.2007-31.12.2007.
- Απαλλαγή των μελών του διοικητικού συμβουλίου ως και των ορκωτών ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης 2007.
- Eκλογή ενός τακτικού και ενός αναπληρωματικού ελεγκτού για τη χρήση 1.1.2008-31.12.2008 και έγκριση της αμοιβής τους.
- Έγκριση των αμοιβών που καταβλήθηκαν στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με σχέση εξαρτημένης εργασίας κατά τη διάρκεια της χρήσεως 2007 και προέγκριση των αμοιβών και συμβάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη χρήση 2008 κατ΄ άρθρο 23α του κ.ν. 2190/1920.
- Διάφορες ανακοινώσεις.
Σημειώνεται, ότι οι μέτοχοι που επιθυμούν να μετάσχουν στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό της Εταιρείας, οφείλουν: - Να δεσμεύσουν, μέσω του Χειριστή τους, το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να παραλάβουν από αυτόν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. - Εάν μετά την αποϋλοποίηση των μετοχών τους, αυτές ευρίσκονται στον Ειδικό Λογαριασμό να δεσμεύσουν με δήλωσή τους στην εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΕ (πρώην ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟ ΑΞΙΩΝ ΑΕ) το σύνολο ή μέρος των μετοχών τους και να παραλάβουν την σχετική Βεβαίωση Δέσμευσης Μετοχών. - Να καταθέσουν τις βεβαιώσεις δεσμεύσεως των μετοχών και τα τυχόν έγγραφα αντιπροσωπεύσεως στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας (Σωκράτη Οικονόμου 3 Αλεξανδρούπολη,), πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία συγκλήσεως της Γενικής Συνελεύσεως, δηλαδή μέχρι και την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008.