Διάθεση e-PASS και μέσω Geniki Bank

Παρασκευή, 02-Μαϊ-2008 13:54

Τη συσκευή e-PASS για ηλεκτρονική πληρωμή των διοδίων της Αττικής Οδού, διαθέτει από 5 Μαΐου στα καταστήματα της η Geniki Bank, σε συνεργασία με την ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ» και την εταιρεία «ΑΤΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ».

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, δίνεται η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να γραφτούν συνδρομητές στο προνομιακό πρόγραμμα «Express» και να επωφεληθούν κατά τις διελεύσεις τους από τα διόδια της Αττικής Οδού, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και ταυτόχρονα σημαντικές εκπτώσεις. 

Το πρόγραμμα αφορά ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και νομικά πρόσωπα και προσφέρει: 

• Σταθερό ποσό έκπτωσης 0,35 ευρώ από την πρώτη κιόλας διέλευση, χωρίς κανένα χρονικό περιορισμό στη συχνότητα διελεύσεων από τα διόδια της Αττικής Οδού.

• Εξοικονόμηση χρόνου σε κάθε διέλευση, με τη χρήση των ειδικών λωρίδων e-PASS.

• Δυνατότητα μηνιαίας ενημέρωσης με αποστολή λογαριασμού και αναλυτικής κατάστασης διελεύσεων.

Σημειώνεται ότι οι χρήστες του e-PASS θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να το χρησιμοποιούν και κατά τις διελεύσεις τους από τα διόδια του αυτοκινητόδρομου Μορέας (Εθνική Οδός Κορίνθου – Τρίπολης).

Τέλος, το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο σε 61 καταστήματα του δικτύου της GENIKI Bank στην Αττική, καθώς και σε 11 επιλεγμένα καταστήματα στην περιφέρεια (Κόρινθο, Κιάτο, Λουτράκι, Χαλκίδα, Πάτρα, Καλαμάτα, Άργος, Πύργο, Σπάρτη και Τρίπολη).