Επιβεβαιώνουν ενδιαφέρον για Ευρωκλινική οι Ιατρικό Αθηνών, ΥΓΕΙΑ (update)
Τετάρτη, 16-Απρ-2008 09:59
Το ενδιαφέρον για την Ευρωκλινική επιβεβαιώνει το Ιατρικό Αθηνών, όπως ανέφερε σε σχετικό του χθεσινό ρεπορτάζ το Capital.gr με τίτλο:
Σε σχετική της ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει, ότι θα ενημερώσει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες εκτός από το Ιατρικό, το ενδιαφέρον τους για το εν λόγω project έχουν εκδηλώσει το ΥΓΕΙΑ και η Euromedica. Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός αφορά την εξαγορά των μονάδων της Ευρωκλινικής στην Ελλάδα και τη Ρουμανία που ανήκουν στην Interamerican και κατ΄ επέκταση στον όμιλο της Eureco.
Εξάλλου, σε απαντητική επιστολή προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, το ΥΓΕΙΑ αναφέρει ότι παρακολουθεί την διαδικασία πώλησης από τον Όμιλο Eureko του 75% των εταιρειών που ελέγχουν την Ευρωκλινική Αθηνών, την Ευρωκλινική Παίδων και την Ευρωκλινική Βουκουρεστίου και ενδεχομένως να εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του σε αυτήν.