ΕΥΑΘ: Ματαιώθηκε η δημοπράτηση έργου

Τρίτη, 05-Φεβ-2008 18:08

Mαταιώθηκε η δημοπράτηση του έργου "Επισκευές βλαβών δικτύου ύδρευσης Έτους 2008" λόγω της απεργίας της ΕΜΔΥΔΑΣ και της συμπαράστασης των εργοληπτών προς αυτή η οποία είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 5 Φεβρουαρίου. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η ΕΥΑΘ εργάζεται ώστε να μην ανακύψουν, προβλήματα, εξαιτίας της ματαίωσης αυτής, για τους καταναλωτές.

Επισημαίνεται ότι το συγκεκριμένο έργο δημοπρατήθηκε με τιμές τιμολογίου κατά 30% μικρότερες από τις αντίστοιχες προ τριετίας. Αντίστοιχα δεν περιλαμβάνονται όπως στο παρελθόν όροι πρόσθετης τεχνικής ικανότητας.

Ενισχύοντας τον ανταγωνισμό προς όφελος των μετόχων και των καταναλωτών, η ΕΥΑΘ συνεχίζει αταλάντευτα την πολιτική συμπίεσης του κόστους.