Νέα υπηρεσία ADSL από Forthnet

Τρίτη, 05-Φεβ-2008 14:45

Τη διάθεση της υπηρεσίας Forthnet ADSL Economy, ανακοίνωσε σήμερα η Forthnet. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η υπηρεσία αφορά όλους όσους ενδιαφέρονται για υπηρεσίες ADSL, ενώ επιθυμούν να δέχονται παρά να πραγματοποιούν κλήσεις στο σταθερό τους τηλέφωνο. Η Forthnet προτείνει το πακέτο ADSL Economy και προσφέρει αποκλειστικά μέσω του ιδιόκτητου δικτύου της απεριόριστο broadband ADSL έως 24 Mbps, με 24,90 ευρώ το μήνα και χωρίς πάγιο ΟΤΕ.

Η εταιρεία επισημαίνει ότι μεταφέροντας την τηλεφωνική τους γραμμή στο ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Forthnet ADSL Economy, απολαμβάνουν broadband ADSL σε ταχύτητα έως 24 Mbps download -1 Mbps upload, πληρώνοντας μόνο για αυτό.

Ο τηλεφωνικός αριθμός παραμένει ο ίδιος, ενώ η χρήση του σταθερού τηλεφώνου για εξερχόμενες κλήσεις, είναι απόλυτα θέμα επιλογής του συνδρομητή και χρεώνεται με τις προνομιακές τιμές Forthnet. 

Συνολικά, η υπηρεσία Forthnet ADSL Economy, προσφέρει: 

* Απεριόριστο, always on, broadband ADSL έως 24/1Mbps
* Δωρεάν τον απαιτούμενο εξοπλισμό
* Δωρεάν το τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας.
* Δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας με χρονοχρέωση, βάσει του προνομιακού τιμοκαταλόγου Forthnet.

Σημειώνεται ότι για να αποκτήσει κάθε ενδιαφερόμενος την υπηρεσία Forthnet ADSL Economy θα πρέπει να διαθέτει ενεργοποιημένη τηλεφωνική γραμμή με ή χωρίς ADSL και να βρίσκεται σε περιοχή κάλυψης του ιδιόκτητου δικτύου της Forthnet.