Αττικές Εκδόσεις: Συμφωνία Attica Media Bulgaria-Deagostini Hellas

Δευτέρα, 10-Δεκ-2007 16:33

Σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Deagostini Hellas προχώρησε η Attica Media Bulgaria, θυγατρική του ομίλου των Αττικών Εκδόσεων η οποία δραστηριοποιείται στη Βουλγαρία, για τη διανομή των προϊόντων της στην αγορά της Βουλγαρίας. 

 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι η συμφωνία έχει καταρχήν διάρκεια μέχρι το τέλος του 2009, με δικαίωμα ανανέωσης δύο επιπλέον χρόνων.

 

Για το πρώτο έτος, ο προβλεπόμενος επιπλέον τζίρος από τη διανομή των συγκεκριμένων προϊόντων αναμένεται να ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια ευρώ.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Attica Media Bulgaria εκδίδει ήδη στη Βουλγαρική αγορά τα περιοδικά Playboy, Maxim, Joy, Grazia και OK,  και  κατά τη διάρκεια του 2007 θα εμφανίσει κύκλο εργασιών ύψους 4,2 εκατομμυρίων ευρώ.