Intracom: Αλλαγή σχεδίων για Teledome

Τετάρτη, 28-Νοε-2007 08:12

Η Intracom Holdings δεν προτίθεται να προβεί στην ολοκλήρωση της εξαγοράς του 100% των μετοχών της Teledome, πέραν του ήδη αποκτηθέντος ποσοστού ύψους 39%. 

Κατά πως φαίνεται ο διαχειριστικός και νομικός έλεγχος που ασκήθηκε από την Intracom στην εταιρεία Teledome δεν ανταποκρίθηκε στα εξαρχής συμφωνηθέντα καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η προαναφερθείσα εξέλιξη "γνωστοποιείται μετά την ολοκλήρωση του οικονομικού και νομικού ελέγχου (Financial and Legal Due Diligence)".

Αν και η Intracom δηλώνει πως θα διατηρήσει την υφιστάμενη συμμετοχή της, αυτό δεν σημαίνει πως η εν λόγω πρόθεση δεν μπορεί να αλλάξει. Άλλωστε προς το παρόν τη διοίκηση της Teledome συνεχίζει να ασκεί ο κ. Αθανάσιος Πηλιούνης, ιδιοκτήτης και βασικός μέτοχος της εταιρείας, και αναμένεται τις επόμενες ημέρες η HΟL να ξεκαθαρίσει τη στάση της.


Υπενθυμίζεται ότι η Teledome βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη πολλών επιπέδων με τον ΟΤΕ απαιτώντας χρηματικά ποσά για θέματα όπως η καθυστέρηση παράδοσης υπηρεσιών από τον ΟΤΕ κ.ά. Ωστόσο, κάποιες από τις υποθέσεις αυτές δεν έχουν τελεσιδικίσει.