Performance Technologies: Αρχίζει την 31 Ιουλίου η διαπραγμάτευση των μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χ.Α.

Τρίτη, 30-Ιουλ-2024 18:06

Performance Technologies: Αρχίζει την 31 Ιουλίου η διαπραγμάτευση των μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χ.Α.

Την 31 Ιουλίου 2024 αρχίζει η διαπραγμάτευση του συνόλου των 13.968.683 μετοχών της "PERFORMANCE TECHΝOLOGIES ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ" (εφεξής "Εταιρεία") στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών (εφεξής "Χ.Α."), όπως ανακοίνωσε σήμερα το Δ.Σ. της εταιρείας. 

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι ΠΕΡΦ με ελληνική γραμματοσειρά και PERF με λατινική γραμματοσειρά.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας ορίστηκε σε 7,15 ευρώ ανά μετοχή (ίση με την τιμή κλεισίματος της συνεδρίασης της 30 Ιουλίου 2024 της Εναλλακτικής Αγοράς του Χ.Α.).

Η Διοίκηση της Εταιρείας διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλει με συνέπεια κάθε προσπάθεια για την περαιτέρω ανάπτυξή της, σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εισηγμένης.