Διευκρινίσεις για Links Of London από Folli Follie και ΚΑΕ

Τρίτη, 23-Οκτ-2007 10:41

Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί από τη Διοίκηση της εταιρείας ΚΑΕ, για την πώληση της Links London, ενώ όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μόνο μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της εξαγοράς της Elmec Sport και την εξέλιξη της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης, θα εξετασθεί η πιθανότητα αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου της καθώς και του δανεισμού της.


Ειδικότερα, όπως ανακοινώνεται από την εταιρεία "στο πλαίσιο σχολιασμού σχετικού δημοσιεύματος, βάσει του ευρύτερου επιχειρηματικού στρατηγικού σχεδιασμού της ΚΑΕ ουδεμία σχετική απόφαση έχει ληφθεί από τη Διοίκηση της Εταιρείας και μόνο μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών της εξαγοράς της Elmec και την εξέλιξη της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης θα εξετασθεί η πιθανότητα αναδιάρθρωσης του χαρτοφυλακίου της καθώς και του δανεισμού της".


Τι αναφέρει η Folli Follie

Επίσης όσων αφορά την εξαγορά του 100% της Links Of London, η Folli Follie ανακοίνωσε ότι “στα πλαίσια του στρατηγικού της σχεδιασμού και με γνώμονα την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της, πράγματι εξετάζει, καταρχήν διερευνητικά, την αναμόρφωση της υφιστάμενης διάρθρωσης του ομίλου της και της πιθανής ομογενοποίησης συναφών κλάδων”.


Ωστόσο, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, “με δεδομένο ότι η εταιρεία βρίσκεται επί του παρόντος σε πρώιμο στάδιο μελέτης και αξιολόγησης του ευρύτερου σχεδιασμού της, δεν είναι εφικτή η εξαγωγή κάποιου ασφαλούς συμπεράσματος αναφορικά με την Links Of London και επομένως η εταιρεία δεν δεσμεύεται από τα σχετικά δημοσιεύματα ούτε είναι σε θέση να προβεί σε οριστικές δηλώσεις”.


Τέλος, όπως σημειώνει η εταιρεία, “εννοείται ότι εφόσον υπάρξει εξέλιξη επί των ανωτέρω θεμάτων και όταν ληφθούν αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της, η εταιρεία, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους φορείς και στο επενδυτικό κοινό αμελλητί”.