Τέσσερις νέες κινήσεις από την Exodos Development S.A σε Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα

Παρασκευή, 03-Νοε-2023 18:22

Τέσσερις νέες κινήσεις από την Exodos Development S.A σε Μύκονο, Σαντορίνη και Αθήνα

Τέσσερις νέες εμβληματικές κινήσεις σηματοδοτούν την εντυπωσιακή άνοδο της Exodos Development S.A., στην αγορά, ανάπτυξη και διαχείριση ακινήτων και πιστοποιούν τον ηγετικό ρόλο της εταιρίας στο πεδίο της εκμετάλλευσης ακινήτων, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση. 

Ειδικότερα, η Exodos Development S.A. διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της, εισερχόμενη για πρώτη φορά στις αγορές real estate της Μυκόνου και της Σαντορίνης, δύο από τις πολυτελέστερες και πιο δημοφιλείς αγορές παγκοσμίως. Πρόκειται για δύο πολυτελή ακίνητα σε προνομιακές περιοχές των νησιών, γεγονός που πιστοποιεί τις συνεχώς αυξανόμενες δυνατότητες της εταιρείας.

Παράλληλα, οι δύο κινήσεις στην περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας υπενθυμίζουν τους λόγους για τους οποίους η Exodos Development S.A θεωρείται ανερχόμενη δύναμη στην αγορά των real estates.

Η πρώτη αφορά επένδυση σε πολυτελές ακίνητο στην Οδό Πετράκη, στο κέντρο της πρωτεύουσας, η οποία γίνεται σε συνεργασία με πολύ δυνατό όνομα από τον χώρο της εστίασης το οποίο δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Μαϊάμι αλλά και στην Ελλάδα σε Μύκονο, McArthurGlen, Χαλάνδρι και Κηφισιά. 

Επιπλέον, η Exodos Development S.A. προσθέτει στο χαρτοφυλάκιό της και τετραόροφο ακίνητο περίπου 1.000 τ.μ. στην οδό Σαρρή στην περιοχή του Ψυρρή, η οποία συγκαταλέγεται ανάμεσα στους πιο ενδιαφέροντες δρόμους στο hospitality. Το συγκεκριμένο ακίνητο θα ανακαινιστεί πλήρως και θα μετατραπεί σε boutique hotel με roof garden. Σημειώνεται, ότι και αυτή η επένδυση γίνεται σε συνεργασία με μεγάλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο του ταξιδιού και της αναψυχής, γεγονός που καταδεικνύει τις διευρυμένες δυνατότητες της Exodos Development S.A.στην ανεύρεση ακινήτων προς τέτοιου είδους εκμετάλλευση. 

Με τις νέες αυτές κινήσεις η ExodosDevelopmentS.A., η οποία ιδρύθηκε το 2003, συνεχίζει την ανάπτυξή της εντός και εκτός Ελλάδας, πάντα με ιδία κεφάλαια και χωρίς δανεισμούς, δημιουργώντας ένα πλούσιο  χαρτοφυλάκιο εμπλουτισμένο με δεκάδες ακίνητα σε στρατηγικές τοποθεσίες στον οικονομικό και εμπορικό ιστό των πόλεων, καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.