Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 08-Φεβ-2023 10:56

  H ομάδα των "plaisio-people" δίνει αξία σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας

  H ομάδα των "plaisio-people" δίνει αξία σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η παραδοχή ότι η ομάδα που απαρτίζει το έμψυχο δυναμικό της επιχείρησης, είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά και δημιουργεί τις συνθήκες επιτυχίας και διαρκούς ανοδικής πορείας της επιχείρησης, είναι αυτή που κυριαρχεί για το Πλαίσιο. Το 2022 αποτέλεσε μία έντονα δημιουργική και ταυτόχρονα παραγωγική περίοδο για τους ανθρώπους της εταιρείας, όπου η ομάδα "των plaisio-people”, αποτέλεσε τη γενεσιουργό αιτία, για τη διάκριση της επιχείρησης με 67 σημαντικά βραβεία.

  Μεταξύ των κυριότερων από αυτά ήταν εκείνο του "E-Shop of the Year” για τις επιδόσεις και τη γενικότερη εικόνα του ηλεκτρονικού της καταστήματος, κατά την τελετή απονομής των e-volution awards. Το βραβείο αυτό ήρθε να επισφραγίσει στα τέλη του 2022 τις προσπάθειες των ανθρώπων του Πλαισίου, και ταυτόχρονα να επιβεβαιώσει την κυρίαρχη θέση που διατηρεί η επιχείρηση μεταξύ των ηλεκτρονικών καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. 

  Η συγκεκριμένη βράβευση πλαισιώθηκε και από μία σειρά σημαντικών διακρίσεων που σχετίζονται με πολλούς από τους νευραλγικούς τομείς λειτουργίας και ανάπτυξης των δραστηριοτήτων της επιχείρησης μεταξύ των οποίων το marketing και τα social media. Συν τοις άλλοις, το Πλαίσιο κατετάγη στην 4η θέση των "πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών” μέσω της σχετικής λίστας "Most Admired Companies” του περιοδικού Fortune. 

  pin

  Οι επιδόσεις του e-shop case study για τη Google

  Επιπλέον, οι επιδόσεις και η συνολική παρουσία του e-shop, plaisio.gr, κατά τα έτη 2021 και 2022 μετουσιώθηκαν σε case study για τη Google, μέσα από σχετική παρουσίαση στο ετήσιο CEE Agency Summit 2022. Πρόκειται για την ετήσια διοργάνωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα της Ευρώπης και την περασμένη χρονιά πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Το Summit απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε agencies και αφορά στην παρουσίαση εταιρειών που διακρίθηκαν στη χώρα που το διοργανώνει κάθε φορά. Η κάθε παρουσίαση αποτελεί και ένα ξεχωριστό case study για τη Google. Η ομάδα του Πλαισίου κλήθηκε να μιλήσει στο board of e-commerce, να σκιαγραφήσει το δικό της story, όχι μόνο ως του πιο επιτυχημένου e-shop κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και να περιγράψει την απόκριση που είχε μετά από αυτήν.

  pin

  Ξεχωρίζοντας σε τομείς όπως το HR και τα logistics, σε last mile και omnichannel στρατηγική

  Το Πλαίσιο κατάφερε εκτός των άλλων να ξεχωρίσει σε αρκετούς ακόμη τομείς στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε. Πρόκειται για βραβεύσεις που αναδεικνύουν το ηγετικό προφίλ της επιχείρησης σε μία σειρά από επιμέρους δραστηριότητες που σχετίζονται με τη λειτουργία της. Πιο συγκεκριμένα, έλαβε τέσσερις διακρίσεις στα HR Awards, καθώς και διάκριση στα Hellenic Responsible Awards για το σύνολο των πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση και την ταχεία ανταπόκριση σε έκτακτες ανάγκες. Κατάφερε όμως ανάμεσα σε άλλα, να αποσπάσει και διακρίσεις για τη λειτουργία των logistics, τις υπηρεσίες last mile και την omnichannel στρατηγική που ακολουθεί. 

  Ως συμπέρασμα όλων των παραπάνω, προκύπτει ότι το Πλαίσιο, επενδύει στην ομάδα και στους ανθρώπους του. Κεντρική φιλοσοφία της εταιρείας, αποτελεί το γεγονός ότι το ανθρώπινο δυναμικό είναι αυτό που δημιουργεί ευκαιρίες, αναπτύσσει καινοτομία, προσδίδει αξία σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησης στα 54 χρόνια της λειτουργίας της. Αποδεικνύοντας σε κάθε ευκαιρία ότι η επιτυχία μίας οντότητας, δεν μετριέται μόνο σε οικονομικές επιδόσεις αλλά και σε ανθρώπινες αξίες. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ