Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Ιαν-2023 20:21

  Attica Bank: "Πράσινο φως" για την επένδυση Μπάκου-Καϋμενάκη-Εξάρχου

  Attica Bank: "Πράσινο φως" για την επένδυση Μπάκου-Καϋμενάκη-Εξάρχου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Attica Bank, σε ανακοίνωσή της σχετικά με τη λήψη επιστολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την εταιρεία Thrivest Holdings, συμφερόντων Μπάκου - Καϋμενάκη - Εξάρχου, για συμμετοχή της στην υπό υλοποίηση αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας στη σημερινή του συνεδρίαση ενέκρινε την έναρξη συζητήσεων και την ανταλλαγή πληροφοριών και στοιχείων με τον ενδιαφερόμενο σε σχέση με τη συμμετοχή του σε αυτή.

  Από την τράπεζα σημειώνεται, κατόπιν και σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, πως μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί καμία πρόταση ή απόφαση περί συγχώνευσης της Τράπεζας με οποιοδήποτε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

  Περαιτέρω το πλήρες νέο Business & Capital plan της Τράπεζας στο πλαίσιο της κεφαλαιακής της ενίσχυσης θα υποβληθεί στις αρμόδιες εποπτικές αρχές στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

  "Για λοιπά ζητήματα που σχετίζονται με τις ενέργειες κεφαλαιοποίησης της, η Τράπεζα αναφέρεται στις ανωτέρω ανακοινώσεις της. Η Τράπεζα θα ενημερώνει άμεσα το επενδυτικό κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη", καταλήγει η Attica Bank.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ