Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 27-Δεκ-2022 11:55

  Οι λογιστικές εφαρμογές της KRS λύνουν τα χέρια του επιχειρηματία

  Οι λογιστικές εφαρμογές της KRS λύνουν τα χέρια του επιχειρηματία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά κοινή ομολογία η τεχνολογία έχει αλλάξει τα δεδομένα σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας. Ειδικά στις επιχειρήσεις, ο ψηφιακός μετασχηματισμός παραδοσιακών διαδικασιών μειώνει κόστη, απελευθερώνει πόρους και προσφέρει ακόμα περισσότερο χρόνο στον επιχειρηματία να ασχοληθεί με την ανάπτυξη και την ανθεκτικότητα της επιχείρησής του. 

  Αυτός ακριβώς ήταν ο στόχος της λογιστικής εταιρείας KRS όταν από το 2017 ξεκίνησε τον σχεδιασμό των πρώτων ψηφιακών - fintech apps για τους πελάτες της, οι οποίες λανσαρίστηκαν λίγο καιρό αργότερα: να προσφέρει πρώτη σχεδόν στην αγορά τα εργαλεία εκείνα που λύνουν τα χέρια των επιχειρηματιών και δίνουν μια ακριβέστατη λογιστική και φορολογική εικόνα για την επιχείρηση σε πραγματικό χρόνο από το Smartphone και άμεση επικοινωνία με την λογιστική ομάδα.  

  KRS Invoice: για να μην χάνεται κανένα παραστατικό 

  Το KRS Invoice αποτέλεσε την πρώτη εφαρμογή για Android και iOS η οποία παρουσιάστηκε το 2018 στο πλαίσιο του πλάνου καινοτομίας και αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει η KRS. Πρόκειται για μια εφαρμογή η οποία προσφέρει τη δυνατότητα αποστολής αρχείων με απλό και γρήγορο τρόπο προς την λογιστική ομάδα, και επιτρέπει την εύκολη και άμεση καταχώρηση παραστατικών, αποδείξεων, εξοδολογίων και άλλων εγγράφων.

  Η άμεση παραλαβή και καταχώρηση των παραστατικών συνεισφέρει στη δημιουργία ενός ψηφιακού αρχείου, όπου δεν χάνεται κανένα παραστατικό, ταξινομημένο ανά κατηγορία και ημερομηνία, με τον επιχειρηματία να έχει άμεση εικόνα για όλες τις  εγγραφές στα βιβλία της επιχείρησης που αφορούν τις κινήσεις που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος ή οι εργαζόμενοι της επιχείρησης.   KRS Reporting: Ο λογιστής στο κινητό σας 24/7

  Αναβαθμίζοντας συνεχώς το επίπεδο των προσφερόμενων υπηρεσιών της, η ομάδα της KRS έρχεται να συμπληρώσει την πρώτη Fintech εφαρμογή της εταιρίας, το KRS Invoice, αλλά και να ενισχύσει την αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της με το KRS Reporting.  

  Το KRS Reporting παρουσιάστηκε το 2019 και ήρθε για να λύσει μερικά από τα πιο σημαντικά ζητήματα του επιχειρηματία που αναζητά τον έλεγχο κάθε στιγμή προσφέροντας απλά και κατανοητά μέσα από το κινητό:

  • Οικονομική ενημέρωση για την φόρους, πληρωμές και έξοδα σε πραγματικό χρόνο.

  •Άμεση πληροφόρηση για τις υποχρεώσεις αλλά και τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν πληρωμές απευθείας μέσω της εφαρμογής.

  • Άμεση επικοινωνία με την λογιστική ομάδα  μέσω Chat.

  • Οικονομικούς δείκτες και γραφήματα. 

  Παράλληλα, το KRS Reporting δίνει πρόσβαση στο πλήρες αρχείο του πελάτη που διατηρεί η KRS για κάθε επιχείρηση (Νομιμοποιητικά και Φορολογικά έγγραφα), λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και των οικονομικών στοιχείων. 

  "Οι πελάτες μας έχουν αγκαλιάσει και τις δυο fintech εφαρμογές που έχουμε σχεδιάσει πρώτοι στην Ελλάδα, με το KRS Invoice να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός άμεσα προσβάσιμου αρχείου παραστατικών, όπου δεν χάνεται καμία απόδειξη, ενώ το KRS Reporting είναι στην ουσία ένα λογιστικό γραφείο στο κινητό του επιχειρηματία, ο οποίος έχει άμεση πρόσβαση σε βασικούς δείκτες και δεδομένα για την καθημερινή λογιστική λειτουργία της επιχείρησής του αλλά και για τις φορολογικές υποχρεώσεις του σε πραγματικό χρόνο κάτι που μεταφράζεται σε ταχύτερες και καλύτερες επιχειρηματικές αποφάσεις", αναφέρει σχετικά ο Γιώργος Κουρκουτάς, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της KRS. 

  Μπορείτε να κατεβάσετε τα KRS Apps για το Smartphone σας στην διεύθυνση: https://www.krs.gr/apps

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ