Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Δεκ-2022 12:51

  Attica Bank: Στρατηγικές συνεργασίες με BNP και JP Morgan για τη διάθεση Αμοιβαίων Κεφαλαίων

  Attica Bank
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε δύο σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες προχώρησε η Attica Bank με την BNP Paribas Asset Management και την J.P. Morgan Asset Management για τη διάθεσή Αμοιβαίων Κεφαλαίων (Α/Κ) των δύο οίκων από το δίκτυό της.

  Η Attica Bank θα διαθέτει αρχικά τέσσερα Α/Κ της BNP Paribas Asset Management και πέντε Α/Κ της J.P. Morgan Asset Management, δίνοντας την ευχέρεια στους πελάτες της να επενδύσουν σε μερίδια Αμοιβαίων Κεφαλαίων του εξωτερικού σε συνεργασία με δύο από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους οίκους παγκοσμίως. Η Attica Bank, δίνοντας έμφαση στην αειφορία, τη βιωσιμότητα και τις επενδύσεις με βάση τα κριτήρια ESG, θα διαθέτει και Α/Κ των δύο διεθνών Οργανισμών, τα οποία ενισχύουν τις "πράσινες επενδύσεις" και υποστηρίζουν περιβαλλοντικά έργα, έχουν υψηλή αξιολόγηση σε πρακτικές βιώσιμης ανάπτυξης και ESG.

  Η Attica Bank ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων που διαθέτει προς τους πελάτες της, με στόχο την περαιτέρω ανταπόκριση στις ανάγκες τους και την διεύρυνση των επενδυτικών επιλογών που τους προσφέρει στο πλαίσιο υλοποίησης του νέου στρατηγικού σχεδιασμού της.

  Η BNP Paribas Asset Management διαχειρίζεται επί του παρόντος περιουσιακά στοιχεία ύψους 488 δισ. ευρώ (605 δισ. ευρώ περιουσιακών στοιχείων υπό διαχείριση και παροχής συμβουλών) και επωφελείται από την τεχνογνωσία περίπου 500 επαγγελματιών στον τομέα των επενδύσεων και περίπου 400 ειδικών στην εξυπηρέτηση πελατών, εξυπηρετώντας ιδιώτες, εταιρικούς και θεσμικούς πελάτες σε 69 χώρες. Στην Ελλάδα διαθέτει πάνω από 90 Α/Κ UCITS (ΟΣΕΚΑ) με έδρα το Λουξεμβούργο που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γεωγραφικών περιοχών και επενδυτικών κατηγοριών.

  H J.P. Morgan Asset Management έχει συνολικά υπό διαχείριση περί τα 2 τρισ. ευρώ εκ των οποίων και Αμοιβαία Κεφάλαια UCITS με έδρα το Λουξεμβούργο. Στην Ελλάδα διαθέτει περισσότερα από 100 Α/Κ που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών επιλογών.

  2jpmrogan


  ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ