Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 29-Νοε-2022 08:05

  Από την ελίν η χαμηλότερη τιμή ρεύματος για το Δεκέμβριο

  Από την ελίν η χαμηλότερη τιμή ρεύματος για το Δεκέμβριο
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  ADVERTORIAL

  Η εταιρεία ελίν αναδεικνύεται ως ο οικονομικότερος πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας για το μήνα Δεκέμβριο, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έγιναν από όλες τις εταιρείες για τις τιμές του ρεύματος τον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, η ελίν ανακοίνωσε τιμή ρεύματος για το Δεκέμβριο στα 0,285 ευρώ/KWh που είναι και η χαμηλότερη τιμή μεταξύ όλων των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

  Μάλιστα, εάν συνυπολογιστεί η κρατική επιδότηση ύψους 0,221 ευρώ/KWh (για καταναλώσεις μέχρι 500KWh) τότε η τελική τιμή που διαμορφώνεται για τον καταναλωτή που θα επιλέξει την ελίν είναι 0,064 ευρώ/KWh. Πρόκειται για τα πλέον ανταγωνιστικά επίπεδα, που συγκρίνονται με τις χαμηλότερες χρεώσεις ακόμη και πριν το ξέσπασμα της κρίσης και την εκτίναξη των τιμών του ρεύματος.

  Σημειώνεται ότι η εταιρεία προσφέρει επίσης τη δυνατότητα συνδυαστικών προγραμμάτων για την ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο με επιπλέον όφελος κάθε μήνα.

  Διαχρονική αξιοπιστία

  Ο όμιλος της ΕΛΙΝΟΙΛ αποτελεί ένα ολοκληρωμένο ενεργειακό όμιλο, με 68 χρόνια εμπειρίας στην ελληνική ενεργειακή αγορά, με πλήρη ενεργειακή προϊοντική γκάμα και εγγύηση οικονομίας και αξιοπιστίας για τους πελάτες της. Από το 2019, έχει εισέλθει δυναμικά και στην αγορά ηλεκτρικού ρεύματος με το εμπορικό σήμα "ελίν electricon", διαθέτοντας ηλεκτρική ενέργεια σε κατοικίες και επιχειρήσεις για όλες τις κατηγορίες πελατών, χαμηλής και μέσης τάσης, σε όλη τη χώρα.

  Ως εταιρεία που διακρίνεται διαχρονικά για την ευθυγράμμισή της με τις βέλτιστες πρακτικές και την πλήρη κανονιστική της συμμόρφωση, κάθε μήνα η ελίν λαμβάνει τη θετική αναφορά της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας για την έγκαιρη και εμπρόθεσμη εκπλήρωση των υποχρεώσεών της.

  Χαρακτηριστικά

  Η εταιρεία προσφέρει προσωποποιημένες λύσεις για κάθε νοικοκυριό και επιχείρηση με βάση τα καταναλωτικά χαρακτηριστικά του πελάτη. Η ελίν διαθέτει προγράμματα χωρίς καμία χρονική δέσμευση, ενώ με στόχο να μπορεί να καλύψει κάθε σύγχρονη ανάγκη των πελατών της, προσφέρει τη δυνατότητα συνδυαστικών προγραμμάτων με το ελίν aerion.

  Η εταιρεία παρέχει άμεση δωρεάν εξυπηρέτηση και αναζήτηση ενεργειακών λύσεων από το εξειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και από την online πλατφόρμα myelin.

  Παράλληλα εφαρμόζει ευνοϊκό πλάνο ρύθμισης και σταδιακής αποπληρωμής οφειλών των καταναλωτών.

  Η ελίν προσαρμόστηκε άμεσα στο νέο σύστημα μετά την αναστολή της ρήτρας αναπροσαρμογής και από τον Αύγουστο του 2022 προσφέρει οικονομικά τιμολόγια. Μάλιστα, για το Δεκέμβριο η ελίν προσφέρει, όπως προαναφέρθηκε την πιο ανταγωνιστική τιμή μεταξύ όλων των παρόχων.

  Τέλος, η εταιρεία διαθέτει πολλούς ευέλικτους τρόπους αποστολής λογαριασμών, καθώς και μεθόδους εξόφλησης τους, αξιοποιώντας κανάλια όπως την online πλατφόρμα myelin, το livepay.gr, τις πάγιες εντολές πληρωμής, τις πληρωμές σε πρακτορεία ΟΠΑΠ κ.α.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ