Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 25-Νοε-2022 13:28

  Δ. Γερογιάννης: Η Aegean έχει μεταφέρει περισσότερους από 10 εκατ. επιβάτες μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας

  22014946
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Περισσότερα από 10 εκατομμύρια επιβάτες μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας έχει μεταφέρει η αεροπορική εταιρία Aegean τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να αυξάνει τη δραστηριότητά της κάθε χρόνο, όπως τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Δημήτρης Γερογιάννης, στην παρέμβαση του στο συνέδριο των Γάλλων τουριστικών πρακτόρων της Selectour, που λαμβάνει χώρα στην Αθήνα. Μάλιστα στάθηκε στην σημασία που έχει η γαλλική αγορά για τον ελληνικό τουρισμό, σημειώνοντας ότι η Aegean δημιουργεί συστηματικά και για περισσότερα από 20 χρόνια τουριστική κίνηση από και προς τη Γαλλία.

  Αφού υπογράμμισε ότι η Aegean συνεργάζεται με τον ΕΟΤ διαχρονικά και δημιουργεί διαρκώς συνέργειες με τους φορείς της τουριστικής αγοράς για να αναδειχτεί η ελκυστικότητα ακόμη περισσότερων ελληνικών προορισμών και για όλο το χρόνο, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλει η αεροπορική εταιρία προκειμένου να προσφέρει μια αναβαθμισμένη και μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία.

  "Μια ταξιδιωτική εμπειρία "φιλοξενίας", αντίστοιχη της κουλτούρας φιλοξενίας της χώρας, των ανθρώπων μας και του πολιτισμού μας", υπογράμμισε ο κ. Γερογιάννης.

  Για το 2023 η Aegean θα συνδέει την Ελλάδα με 9 πόλεις της Γαλλίας, ενώ οι 3 πόλεις που θα προσγειώνονται τα αεροσκάφη της ελληνικής εταιρίας, μεταφέροντας επισκέπτες από την Γαλλία, θα είναι η Αθήνα, το Ηράκλειο και η Θεσσαλονίκη.

  Αναφορικά τέλος με τον στόλο των νέων σύγχρονων αεροσκάφων που έχει η Aegean, ο κ. Γερογιάννης τόνισε ότι στον υπάρχοντα στόλο των νέων Airbus neo, που ήδη ανέρχεται σε 19 αεροσκάφη, το 2023 θα προστεθούν άλλα 9, ενώ το 2026 ο συνολικός στόλος των εν λόγω αεροσκαφών θα φτάσει τα 46.

  Πηγή: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ