Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 07-Νοε-2022 11:18

  EOS Group: Επένδυση άνω των 100 εκατ. ευρώ σε ελληνικό χαρτοφυλάκιο NPEs

  EOS Group: Επένδυση άνω των 100 εκατ. ευρώ σε ελληνικό χαρτοφυλάκιο NPEs
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο πρώτο της χαρτοφυλάκιο μη εξασφαλισμένων απαιτήσεων μετά την επαναλειτουργία της αγοράς μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ελλάδα επένδυσε η EOS Group, η οποία συνεργάζεται με την εταιρεία διαχείρισης δανείων και ακινήτων doValue Greece για τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου.

  Η επένδυση της EOS Group, με τίτλο Project Virgo, αφορά σε ένα μη εξασφαλισμένο τμήμα της τιτλοποίησης Frontier 1. "Πρόκειται για μία σημαντική επένδυση της EOS Group σε μία από τις μεγαλύτερες αγορές μη εξυπηρετούμενων δανείων στην Ευρώπη", δήλωσε ο Carsten Tidow, μέλος του Δ.Σ. της EOS Group υπεύθυνος για την περιοχή της Ανατολικής Ευρώπης. "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για αυτήν την επένδυση και βέβαιοι για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα", πρόσθεσε. Η ολοκλήρωση της συμφωνίας υπογραμμίζει τη φιλοδοξία του ομίλου να αποτελέσει έναν αξιόπιστο συνεργάτη και βασικό παράγοντα στην ελληνική αγορά στο μέλλον, πρόσθεσε ο Tidow.

  "Η συμφωνία έχει ήδη αλλάξει τη θέση της EOS στην ελληνική αγορά μη εξυπηρετούμενων δανείων", δήλωσε ο Αντώνης Μεσσάδος, Διευθύνων Σύμβουλος της EOS Greece. "Η επένδυση της EOS Group ως μοναδικού επενδυτή έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες που πρέπει τώρα να μετασχηματιστούν σε ένα ισχυρό success story", πρόσθεσε.

  Η EOS Group δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά μη εξυπηρετούμενων δανείων από το 2005 μέσω της θυγατρικής της, EOS Greece. Σε συνδυασμό με την επεξεργασία του χαρτοφυλακίου Virgo, η doValue Greece θα προσφέρει τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου για μία μεταβατική περίοδο. "Είμαστε ευτυχείς να συνεργαζόμαστε με έναν έμπειρο διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων στην ελληνική αγορά", δήλωσε ο Philipp Schuemann, Senior Manager στη Διεύθυνση Διαχείρισης Τμημάτων Ανατολικής Ευρώπης της EOS Group.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ