Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 06-Οκτ-2022 13:28

  Συμφωνία συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής με την "Κλινική Άγιος Λουκάς"

  Συμφωνία συνεργασίας της Εθνικής Ασφαλιστικής με την "Κλινική Άγιος Λουκάς"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Εθνική Ασφαλιστική προχώρησε σε νέα συμφωνία συνεργασίας με την κλινική Άγιος Λουκάς.

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η κλινική Άγιος Λουκάς, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας και λειτουργεί από το 1975 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ως Γενική, Γυναικολογική και Παιδιατρική κλινική, καλύπτοντας τις ανάγκες ιατρικής περίθαλψης ασθενών της Βορείου Ελλάδος και των Βαλκανίων, καθώς διαθέτει όλο το φάσμα των παθολογικών και χειρουργικών ειδικοτήτων της ιατρικής.

  Για τους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής με Ατομικό ή Ομαδικό Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο, που επιλέξουν την κλινική Άγιος Λουκάς, η εταιρία αναλαμβάνει την απευθείας κάλυψη του κόστους νοσηλείας τους καθώς και τις αμοιβές των θεραπόντων ιατρών τους.

  Επιπλέον, η συνεργασία αφορά την απευθείας κάλυψη από την Εταιρία του κόστους συγκεκριμένων χειρουργικών επεμβάσεων που διεξάγονται με ρομποτική τεχνική. Ενδεικτικά, η συμφωνία περιλαμβάνει μια σειρά από εξειδικευμένες επεμβάσεις, όπως προστατεκτομή, νεφρεκτομή επί καρκίνου, κυστεκτομή με το υπερσύγχρονο ρομποτικό σύστημα "DA VINCI".

  Ο Γενικός Διευθυντής, κος Η. Δασκαλόπουλος δήλωσε: "Με τη νέα συνεργασία της Εταιρίας μας με την κλινική Άγιος Λουκάς, οι Ασφαλισμένοι της Εταιρίας με Ατομικά ή Ομαδικά Ασφαλιστήρια συμβόλαια υγείας, απολαμβάνουν και πρόσθετες παροχές δωρεάν, όπως επισκέψεις και εξετάσεις σε έκτακτα περιστατικά, σημαντικές εκπτώσεις στις προγραμματισμένες διαγνωστικές εξετάσεις τόσο για τους ενήλικες όσο και για τα παιδιά, που φτάνουν το 50% και που οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να αξιοποιήσουν άμεσα".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ