Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 04-Οκτ-2022 10:09

  Pantheon Tankers: Πέντε νέα δεξαμενόπλοια στη διαχείρισή της

  Pantheon Tankers: Πέντε νέα δεξαμενόπλοια στη διαχείρισή της
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αναστασίας Βαμβακά

  Χθες ολοκληρώθηκε στο Χιούστον και η πέμπτη ένταξη δεξαμενόπλοιου στο στόλο της Pantheon Tankers, μετά από ένα "ράλι" δύο εβδομάδων.

  Από τις 16 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία συμφερόντων της Άννας Αγγελικούση και των γιών της Φραγκίσκου και Αντώνη Κανελλάκη έχει παραλάβει πέντε δεξαμενόπλοια.

  Πρόκειται για το Sea Fractus χωρητικότητας 46. 000 DWT chemical oil Tanker, ναυπηγημένο στη Hyundai Mipo.

  Τα άλλα τέσσερα MR chemical oil δεξαμενόπλοια τα παρέλαβε στις 16, 19, 21 και 30 Σεπτεμβρίου. O στόλος της εταιρείας, πλέον ανέρχεται στα 37 δεξαμενόπλοια.

  Στις αρχές του περασμένου Αυγούστου η εταιρεία ολοκλήρωσε το ναυπηγικό πρόγραμμα που "έτρεχε" στα κινεζικά ναυπηγεία New Times Shipbuilding Co, με την παράδοση των δύο suezmax δεξαμενόπλοια  με ελληνική σημαία 157.000 τόνων dw, το "Sea Sapphire" και το "Sea Onyx". 

  Η Pantheon Tankers, δραστηριοποιείται στα δεξαμενόπλοια, στα πλοία μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου-LNG αλλά και στα φορτηγά πλοία.

  Εκτός από την Pantheon Tankers, η Άννας Αγγελικούση και οι γιοι της Φραγκίσκος και Αντώνης Κανελλάκη έχουν τις εταιρείες Alpha Gas με πέντε πλοία μεταφοράς LNG και τρία υπό ναυπήγηση, και την Alpha Bulkers με 15 φορτηγά.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ