Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Σεπ-2022 11:34

  Optima bank: Δεκτή από 3/10 και η ψηφιακή ταυτότητα μέσω του gov.gr wallet

  Optima bank: Δεκτή από 3/10 και η ψηφιακή ταυτότητα μέσω του gov.gr wallet
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Optima bank, ανακοίνωσε σήμερα ότι από τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, οι πελάτες που θα επισκέπτονται την Optima bank θα μπορούν να συναλλάσσονται και με χρήση ψηφιακής ταυτότητας από το gov.gr wallet για την ταυτοποίησή τους.

  Η νέα δυνατότητα έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα ευκολία που απολαμβάνουν οι πελάτες της Optima bank και τους επιτρέπει να επικαιροποιούν όποτε απαιτείται τα προσωπικά τους στοιχεία, από το Optima e-banking ή το Optima mobile app, μέσω της υπηρεσίας eGov Know your Customer (KYC). Έτσι, αποφεύγουν τη διαδικασία εκτύπωσης των σχετικών εγγράφων-δικαιολογητικών και της προσκόμισής τους στο κατάστημα.

  Ο κ. Αλέξανδρος Βλαγκούλης, Head of Products & Marketing της Optima bank, σημείωσε σχετικά με τις νέες υπηρεσίες: ‘‘Η φιλοσοφία μας γίνεται καθημερινά πράξη. Να προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, υιοθετώντας σύγχρονες ψηφιακές λύσεις. Σύντομα, θα είναι διαθέσιμο το άνοιγμα τραπεζικής σχέσης χωρίς επίσκεψη στο κατάστημα με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο. Ως τράπεζα αναφοράς στη σύγχρονη εξυπηρέτηση πελατών, θα συνεχίσουμε να υιοθετούμε εξελιγμένες τεχνολογίες που απλοποιούν την καθημερινότητα των πελατών μας.’’

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ