Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Σεπ-2022 12:51

  KRS Financial Control: Με έμφαση στην ομάδα το Digital Transformation στη λογιστική

  KRS Financial Control: Με έμφαση στην ομάδα το Digital Transformation στη λογιστική
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Από την ίδρυση της η KRS Financial Control (εφεξής KRS) δίνει μεγάλη έμφαση στους ανθρώπους που την στελεχώνουν. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει εφαρμόσει μια πολυεπίπεδη στρατηγική εσωτερικής κουλτούρας, εκπαίδευσης αλλά και Digital Trasformation με σκοπό την ανάπτυξη και την εξέλιξη των στελεχών της, την βέλτιστη ικανοποίησή τους σε ώρα εργασίας καθώς και τη προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της.

  Κομβικό σημείο για την ανάπτυξη της εταιρείας υπήρξε το 2018 όπου με πρωτοβουλία του ιδρυτή και διευθύνοντα συμβούλου της KRS, Κωνσταντίνου Ράικου, υλοποιήθηκε το πρώτο στάδιο ψηφιακού μετασχηματισμού της εταιρείας. Πρώτη στην ελληνική λογιστική αγορά η KRS (www.krs.gr) ανέπτυξε ένα εσωτερικό ψηφιακό σύστημα επικοινωνίας και καθημερινής οργάνωσης όλων των ομάδων και ειδικά των έμπειρων λογιστών και φοροτεχνικών, αλλά και δυο mobile apps, το KRS Reporting και το KRS Invoice για iOS και Android. Οι εφαρμογές αυτές αφορούν την αυτοματοποίηση μεγάλου μέρους της διαδικασίας ενημέρωσης μεταξύ εταιρείας-πελάτη και λογιστή, προσφέροντας τη δυνατότητα για πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο, κάτι που λειτούργησε ιδανικά την περίοδο της πανδημίας, λύνοντας τα χέρια χιλιάδων επιχειρήσεων. Και οι δυο εφαρμογές είναι μια δωρεάν παροχή της KRS αποκλειστικά προς τους πελάτες της εταιρείας.

  Επίσης, το 2020 η KRS Group παρουσίασε την εταιρεία του Παρασκευά Φορολογά, του πρώτου λογιστή σε app, (https://paraskevasforologas.gr/), με μοναδικές υπηρεσίες στους ιδιώτες και τους ελεύθερους επαγγελματίες και με χαμηλό κόστος και όλα αυτά από το Smartphone!

  "Πρωινός Καφές"

  Η τεχνολογία πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εκάστοτε ομάδα για να αποδώσει τα μέγιστα και γι’ αυτό το λόγο έχει καθιερωθεί ο εβδομαδιαίος "Πρωινός Καφές" του κάθε τμήματος με τον CEO για να συζητούνται τα θέματα της εβδομάδας και να γίνεται ανταλλαγή απόψεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν μέσω των καθημερινών ολιγόλεπτων workshops.

  Η ομαδικότητα του πρωινού καφέ και η ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών πάνω σε θέματα που έχουν προκύψει δίνει την δυνατότητα γρήγορης ενημέρωσης όλου του τμήματος και φυσικά την άμεση αντίδραση τους σε περίπτωση που αυτά ξανά προκύψουν.

  6ωρη εργασία με αμοιβές 8ώρου

  Από τις αρχές του 2022 η KRS εφαρμόζει 6ωρη εργασία με αμοιβές 8ώρου! Πρόκειται για μια πρωτοπορία στον λογιστικό κλάδο, αλλά και γενικά στη ελληνική επιχειρηματική σκηνή, με την ιδέα να γίνεται πραγματικότητα ύστερα από δύο χρόνια προετοιμασίας και σημαντικής προσπάθειας.

  "Η φιλοσοφία μου αλλά και αυτή της KRS είναι ότι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων της βελτιώνει και την αποδοτικότητα τους. Αυτό έγινε ορατό από τις πρώτες μέρες της εφαρμογής της 6ωρης εργασίας. Ο τρόπος με τον οποίο το καταφέραμε αυτό είναι μέσω της ψηφιοποίησης των περισσότερων διαδικασιών και του συστήματος οργάνωσης της KRS, μειώνοντας τους χρόνους αλλά και τα λάθη και παραλείψεις" αναφέρει σχετικά ο Κωνσταντίνος Ράικος, ιδρυτής και CEO της KRS.

  "Η εξάωρη εργασία είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ανθούλας Κατσαβούνη, partner της KRS, η οποία έφυγε άδικα το καλοκαίρι του 2021", συνεχίζει.

  Η ομάδα της KRS

  Στην KRS το ποσοστό των γυναικών που απασχολούνται είναι της τάξεως του 70% με τη φιλοσοφία της εταιρείας να καταρρίπτει τα στερεότυπα της χώρας μας που θέλουν τους λογιστές άντρες και μεγάλης ηλικίας. Ο μέσος όρος ηλικίας εργαζομένων της εταιρείας μας είναι 35 έτη, κάτι που αιτιολογεί όλες τις καινοτομίες τις οποίες έχει φέρει στον κλάδο η KRS.

  Επιπλέον, η KRS έχει αναπτύξει ένα induction e-learning πρόγραμμα που αποτελείται από 6 σεμινάρια, τα οποία βοηθούν τα νέα μέλη της ομάδας να κατανοούν την κουλτούρα της KRS.

  Τέλος, η υψηλή κατάρτιση της ομάδας αλλά και η συνεχής εκπαίδευση σε όλα τα τρέχοντα θέματα, τα οποία είναι πολύ σημαντικά στον λογιστικό και φοροτεχνικό κλάδο, εξασφαλίζονται από τη δημιουργία σεμιναρίων ασύγχρονου e-learning. Στην KRS Academy θα υπάρχει όλο το απαραίτητο υλικό σχετικά με την Φορολογία και τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα, πάντα με την προσέγγιση της KRS σχετικά με τον χειρισμό αυτών, καθώς και ευρεία επιχειρηματική θεματολογία των κλάδων στους οποίους εξειδικεύεται, όπως οι Startups και οι βραχυχρόνιες μισθώσεις.

  Δείτε τις ανοικτές θέσεις εργασίας της εταιρείας στο https://www.krs.gr/career

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ