Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 30-Αυγ-2022 15:15

  ASBIS και UNITED24 συγκεντρώνουν χρήματα για την Ουκρανία και χαρίζουν τη συλλεκτική σειρά ηχείων Bang & Olufsen Beosound 2

  ASBIS και UNITED24 συγκεντρώνουν χρήματα για την Ουκρανία και χαρίζουν τη συλλεκτική σειρά ηχείων Bang & Olufsen Beosound 2
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ASBIS, ένας παγκόσμιος διανομέας προϊόντων τεχνολογίας και η UNITED24, η πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων, με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, ξεκίνησαν τη συγκέντρωση χρημάτων για ιατρική βοήθεια στην Ουκρανία.  
   
  Για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας, η Bang & Olufsen, το κορυφαίο brand από τη Δανία, δημιούργησε μια συλλεκτική σειρά περιορισμένου αριθμού τεμαχίων, του εμβληματικού ηχείου Beosound 2, το οποίο είναι κατασκευασμένο στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας. 
   
  Όλες οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την αγορά μηχανημάτων ακτίνων Χ C-arc. Οι συσκευές αυτές βοηθούν τους γιατρούς να διαγνώσουν γρήγορα τα κατάγματα, αυξάνουν σημαντικά το ποσοστό των επιτυχημένων επεμβάσεων και σώζουν πολλές ζωές, επειδή τα τραύματα από θραύσματα και τα πολλαπλά κατάγματα είναι από τους πιο συνηθισμένους τύπους τραυματισμών που υφίστανται τα θύματα πολέμου στην Ουκρανία. 
   
  Στο τέλος της συγκέντρωσης χρημάτων, 10 τυχαία επιλεγμένοι δωρητές θα λάβουν την ουκρανική έκδοση των ηχείων Bang & Olufsen Beosound 2.

  Πώς να συμμετάσχετε στην κλήρωση για να κερδίσετε ένα ηχείο  

  Μπορείτε να στηρίξετε την Ουκρανία και να συμμετάσχετε στην κλήρωση επισκεπτόμενοι τον επίσημο ιστότοπο της UNITED24. 
   
  Η κλήρωση θα διαρκέσει από τις 16 έως τις 31 Αυγούστου και οι νικητές θα αναδειχθούν την 1η Σεπτεμβρίου. Το ελάχιστο ποσό δωρεάς για να συμμετάσχετε στην κλήρωση είναι 10 ευρώ. Όσο πιο σημαντικό είναι το ποσό, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να κερδίσετε. 
   
  Τα αποτελέσματα της κλήρωσης μεταξύ των δωρητών θα δημοσιευθούν στον επίσημο ιστότοπο της πλατφόρμας συγκέντρωσης χρημάτων UNITED24. 
   
  Από την αρχή του πολέμου, η ASBIS έχει υποστηρίξει ενεργά την Ουκρανία με ανθρωπιστική βοήθεια. Ασθενοφόρα, οχήματα μεταφοράς, γεννήτριες για την αδιάλειπτη λειτουργία των νοσοκομείων, ακτινολογικά μηχανήματα και πολλά είδη πρώτης ανάγκης δωρίστηκαν από την εταιρεία. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ