Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 28-Ιουν-2022 17:41

  Νέα έργα για την Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.

  Νέα έργα για την Ευρωσύμβουλοι Α.Ε.
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την σύναψη σημαντικών συμβάσεων ανάθεσης έργων, η υλοποίηση των οποίων θα ενισχύσει σημαντικά τον κύκλο εργασιών της στα επόμενα δύο έτη, ανακοίνωσε η εισηγμένη Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. 

  Ειδικότερα: 

  1. Υπογράφηκε σύμβαση ανάθεσης έργου μεταξύ του "Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος" (Τ.Ε.Ε.) και της ένωσης εταιριών "Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. - KANTOR Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ελλάδας Α.Ε.", για την ανάθεση του έργου "Παροχή Υπηρεσιών Συμβούλου για την Τεχνική Υποστήριξη της Δράσης ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2021". Η συμβατική αξία των υπηρεσιών που θα παρασχεθούν εντός των επομένων 24 μηνών, ανέρχεται στο ποσό των 6.000.000€ πλέον Φ.Π.Α. με προαίρεση για την παροχή πρόσθετων υπηρεσιών αξίας 6.000.000€ πλέον Φ.Π.Α.. Το ποσοστό συμμετοχής της Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. στην ανάδοχο ένωση, ανέρχεται σε 60%.

  2. Υπογράφηκαν δυο (2) συνολικά συμβάσεις ανάθεσης έργου μεταξύ του "Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος" (Σ.Β.Ε.) και της "Ευρωσύμβουλοι Α.Ε." για έργα που εντάσσονται στην Πράξη "Ανάπτυξη Μηχανισμού Υποστήριξης της Εξαγωγικής Ικανότητας και Εξωστρέφειας των Επιχειρήσεων της Βόρειας Ελλάδας" του Ε.Π. "Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014 – 2020". Η συνολική συμβατική αξία των υπηρεσιών που θα παρασχεθούν εντός των επομένων 12 μηνών, ανέρχεται στο ποσό των 633.000€ πλέον Φ.Π.Α.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ