Συνεχης ενημερωση

    Πέμπτη, 23-Ιουν-2022 18:08

    Επ. Κεφαλαιαγοράς: Έγκριση των ενημερωτικών δελτίων Dimand, Intralot και του πληροφοριακού δελτίου της RB Ellaktor

    Επ. Κεφαλαιαγοράς: Έγκριση των ενημερωτικών δελτίων Dimand, Intralot και του πληροφοριακού δελτίου της RB Ellaktor
    • Εκτύπωση
    • Αποστολή με email
    • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
    • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
    • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 956η/23.6.2022 συνεδρίασή  του αποφάσισε: 

    ∙ Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας "DIMAND ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ" για τη δημόσια προσφορά  νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του συνόλου των μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

    ∙ Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας "ΙΝΤΡΑΛΟΤ  Α.Ε. – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ" για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των  παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του  Χρηματιστηρίου Αθηνών. 

    ∙ Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου της εταιρίας "RB ELLAKTOR HOLDING  B.V." σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της εταιρίας  "ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.".

    Διαβάστε ακόμα για:

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ