Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 22-Ιουν-2022 14:01

  Συνάντηση διοίκησης Eurobank με τον Περιφερειάρχη Κρήτης

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Στη φωτογραφία από αριστερά προς τα δεξιά, η επικεφαλής Τομέα Specialized Segments & Customer Excellence Retail Banking της Eurobank, κα. Ελίνα Νικάκη, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τράπεζας, κ. Γεώργιος Ζανιάς, ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, κ. Φωκίων Καραβίας, η Διευθύντρια του Καταστήματος Ηρακλείου Κρήτης, κα Ευαγγελία Φακουκάκη και ο επικεφαλής Τομέα καταστημάτων Κρήτης & Νήσων Eurobank κ. Νίκος Φραγκιαδάκης

  Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη είχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank, κ. Γιώργος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κ. Φωκίων Καραβίας στο πλαίσιο της περιοδείας της Διοίκησης της Eurobank στην Κρήτη.

  Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν οι ευρύτερες οικονομικές εξελίξεις και θέματα σχετικά με τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιφέρειας της Κρήτης, σε επίπεδο υποδομών και υποστήριξης επενδυτικών πρωτοβουλιών.

  Η διοίκηση της Eurobank υπογράμμισε την ισχυρή δυναμική της Κρήτης και τη διαχρονική δέσμευση της Τράπεζας στην υποστήριξη της κρητικής επιχειρηματικής κοινότητας, προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ