Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 04-Μαϊ-2022 14:36

  Globalsat - Teleunicom: Συμφωνία διανομής των προϊόντων TCL στην ελληνική αγορά

  Globalsat - Teleunicom: Συμφωνία διανομής των προϊόντων TCL στην ελληνική αγορά
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Globalsat - Teleunicom, ολοκλήρωσε τη συμφωνία με την ασιατική εταιρεία TCL Electronics για την επίσημη διανομή της πλήρους γκάμας λευκών συσκευών καθώς και των τηλεοράσεων TCL στην Ελλάδα.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Globalsat - Teleunicom αποτελεί μία από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Διανέμει προϊόντα τεχνολογίας, οικιακών μικροσυσκευών και αυτοματισμού γραφείου στην Ελλάδα, έχοντας ήδη αποκλειστικές συνεργασίες διανομής και πώλησης στην ελληνική και κυπριακή αγορά, προϊόντων εταιρειών όπως: Samsung, Huawei, Sony, Lenovo, Sencor, κ.α. Πρόσφατα, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Carrefour, για την επαναλειτουργία των καταστημάτων στην ελληνική αγορά.

  Η TCL Electronics είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές τηλεοράσεων και κινητών συσκευών στον κόσμο. Για σχεδόν 40 χρόνια, η TCL λειτουργεί τα δικά της κέντρα παραγωγής και έρευνας παγκοσμίως, με προϊόντα που πωλούνται σε περισσότερες από 160 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, τη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ασία-Ειρηνικό. Η TCL ειδικεύεται στην έρευνα, ανάπτυξη και κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, που κυμαίνονται από τηλεοράσεις, κινητά τηλέφωνα, συσκευές ήχου και έξυπνα οικιακά προϊόντα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας "AI x IoT".

  Στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου ανάπτυξης της TCL στις ευρωπαϊκές αγορές, ο όμιλος Globalsat - Teleunicom ανέλαβε την πλήρη υποστήριξη της εταιρείας στη διανομή των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Πιο συγκεκριμένα, ο όμιλος θα διαθέτει στην ελληνική αγορά, μέσω των δικτύων λιανικής και των ηλεκτρονικών καταστημάτων, τις λευκές συσκευές και τις τηλεοράσεις TCL δίνοντας πρόσβαση στους Έλληνες καταναλωτές στο μεγαλύτερο μέρος της προϊοντικής γκάμας της εταιρείας.

  Στην ελληνική αγορά ο όμιλος Globalsat - Teleunicom θα λανσάρει τις σειρές πλυντηρίων, την πλήρη γκάμα των ψυγείων με τεχνολογία ΑΑΤ και των ψυγειοκαταψυκτών καθώς και τις τηλεοράσεις με τεχνολογία 4K HDR και MiniLed.

  Σύμφωνα με την ίδιαανακοίνωση, η διανομή των προϊόντων TCL, ισχυροποιεί περαιτέρω την Globalsat - Teleunicom στην ελληνική αγορά. Ο Όμιλος συνεχίζει την ταχύτατη ανάπτυξή του, διευρύνοντας το πορτφόλιο των δραστηριοτήτων του σε δυναμικές αγορές. Σημειώνεται ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχει αναλάβει την εμπορία και ανάπτυξη του δικτύου των ταχυφορτιστών Blink στην Ελλάδα, ενώ υλοποιεί το πλάνο ανάπτυξης και επαναλειτουργίας των καταστημάτων Carrefour.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ