Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Απρ-2022 11:19

  Θυγατρική της Centric απέκτησε δύο οικόπεδα σε πλειστηριασμό έναντι €1,7 εκατ.

  Θυγατρική της Centric απέκτησε δύο οικόπεδα σε πλειστηριασμό έναντι €1,7 εκατ.
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η κατά 100% θυγατρική της Centric Συμμετοχών, Bright Sky Properties , συμμετείχε στην διαδικασία εκποίησης ακινήτωνοικοπέδων που βρίσκονται στον Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής.

  Πρόκειται για δύο όμορα οικόπεδα συνολικής έκτασης 4.895,40 τ.μ.

  Η θυγατρική της Centric αναδείχτηκε ως υπερθεματιστής στον εν λόγω πλειστηριασμό με αποτέλεσμα να της κατακυρωθούν τα δύο οικόπεδα έναντι ποσού περίπου 1,7 εκατ. ευρώ.

  Τα δύο όμορα ακίνητα-οικόπεδα είναι άρτια και οικοδομήσιμα και ευρίσκονται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου του Δήμου Μεταμορφώσεως Αττικής. Οι ενέργειες ολοκλήρωσης των σχετικών διαδικασιών της μεταβίβασης της κυριότητας τους θα ακολουθήσουν.

  Εκτίμησή μας είναι ότι τα προς απόκτηση οικόπεδα μπορούν να αποτελέσουν είτε τη βάση για την κατασκευή σύγχρονων επαγγελματικών εγκαταστάσεων υψηλών προδιαγραφών, είτε να διατεθούν προς πώληση καταγράφοντας σημαντικά κεφαλαιακά κέρδη.

  Η συγκεκριμένη επενδυτική πράξη συνάδει με την εκφρασμένη επιθυμία του Ομίλου να επεκτείνει τις δραστηριότητές του στον τομέα της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας και αποτελεί μια ακόμα κίνηση ενίσχυσης του τομέα αυτού, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ