Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 04-Απρ-2022 07:44

  Τι ψάχνει στις αγγελίες ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος

  Τι ψάχνει στις αγγελίες ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Γιώργου Λαμπίρη

  Σε διαδικασία διερεύνησης και αναζήτησης προσωπικού, το οποίο θα κληθεί να στελεχώσει τις ανάγκες του δικτύου πωλήσεων των εταιρειών που έχει αποκτήσει ο επιχειρηματίας το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την περίοδο το επιτελείο των συνεργατών του Σπύρου Θεοδωρόπουλου.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σ. Θεοδωρόπουλος βρίσκεται σε αναζήτηση στελεχών, τα οποία θα δημιουργήσουν έναν ενιαίο δίκτυο πωλήσεων που επί της ουσίας θα απευθύνεται στα μικρότερα σημεία λιανικής πώλησης, με τα οποία συνεργάζονται οι εξαγορασθείσες επιχειρήσεις αλλά και ευρύτερα οι επιχειρήσεις που έχει στην ομπρέλα του αυτή τη στιγμή ο επιχειρηματίας.

  Επιδίωξη μέσα από τη συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί αφενός η ενοποίηση των πωλήσεων προς τα σημεία λιανικής και η επίτευξη οικονομικών κλίμακας, όσο και η επαναστελέχωση από μηδενικής βάσης του συγκεκριμένου νευραλγικού τομέα επιχειρηματικής λειτουργίας.

  To δίκτυο πωλήσεων που σκοπεύει να δημιουργήσει ο επιχειρηματίας αφορά στα μικρότερα σημεία πώλησης, δεδομένου ότι η βασική διαφορά με την λειτουργία των σούπερ μάρκετ, είναι ότι τα δεύτερα λειτουργούν μέσω κεντρικών αποθηκών όπου γίνονται οι παραδόσεις των προϊόντων, σε αντίθεση με τα μικρότερα καταστήματα στα οποία η διανομή γίνεται επί τόπου στα επιμέρους σημεία πώλησης.

  Σε εξέλιξη η αναζήτηση στελεχών για τις πωλήσεις μέσω καταχωρήσεων σε διαδίκτυο και έντυπα μέσα

  Όπως πληροφορούμαστε η διαδικασία από πλευράς του κυρίου Θεοδωρόπουλου τρέχει αυτές τις ημέρες μέσω αγγελιών που είναι καταχωρημένες στο διαδίκτυο αλλά και σε έντυπα μέσα ενημέρωσης.

  Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί η αναζήτηση Area Sales Manager, ο οποίος θα είναι ο επικεφαλής του συγκεκριμένου δικτύου και η επαγγελματική του έδρα θα βρίσκεται στην Αττική.

  Στις αγγελίες που έχουν τοποθετηθεί σε συγκεκριμένα μέσα προβολής δεν αναφέρεται για ποια επιχείρηση πρόκειται, με τη μόνη πληροφορία που ουσιαστικά παρέχεται προς τους ενδιαφερόμενους να είναι ότι πρόκειται για θέση σε μεγάλο όμιλο τροφίμων με έδρα τον νομό Αττικής.

  Να σημειωθεί ότι μεταξύ των διαθέσιμων θέσεων είναι και αυτή του εκπαιδευτή πωλητών, ενώ ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος και οι συνεργάτες του βρίσκονται και σε αναζήτηση επιμέρους πωλητών για τις περιοχές της Αττικής, της Λακωνίας, της Μεσσηνίας, της Κορινθίας, της Ηλείας, της Αργολίδας, της Σάμου, της Χίου, της Εύβοιας, της Φθιώτιδας, της Βοιωτίας, της Αχαΐας, της Αιτωλοακαρνανίας, της Κεφαλονιάς και της Κέρκυρας.

  Με βάση το μοντέλο λειτουργίας που πρόκειται να εφαρμόσει ο κύριος Θεοδωρόπουλος οι εταιρείες που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής – ξεχωριστή περίπτωση φαίνεται ότι αποτελεί αυτή της ΙΟΝ -, δηλαδή οι Έδεσμα – Αμβροσία, Ελληνικοί Χυμοί, θα υπάγονται διοικητικά και λειτουργικά στη Νίκας, η οποία ουσιαστικά θα αποτελεί την μητρική εταιρεία που με τη σειρά της θα εντάσσεται στη νεοσύστατη εταιρεία συμμετοχών Bespoke SGA Holdings.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ