Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Φεβ-2022 13:06

  Vodafone Ελλάδος: Ρεκόρ ευρυζωνικών πελατών και χρήσης Data

  Vodafone Ελλάδος: Ρεκόρ ευρυζωνικών πελατών και χρήσης Data
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τις μεγαλύτερες επιδόσεις όλων των εποχών στους ευρυζωνικούς πελάτες σταθερής και την κατανάλωση δεδομένων, κατέγραψε στο 9μηνο του οικονομικού της έτους (Απρίλιος – Δεκέμβριος), η Vodafone Ελλάδας, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο όμιλος Vodafone. 

  Συγκεκριμένα, τα έσοδα από υπηρεσίες στο 9μηνο ανήλθαν σε 650 εκατ. ευρώ, αυξημένα κατά 3% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. 

  Η βάση της κινητής στο τρίτο τρίμηνο ξεπέρασε τα 4,2 εκατ. πελάτες και αυξήθηκε κατά 2,9%. Το ποσοστό των πελατών συμβολαίου παρέμεινε σταθερό με 39%, ενώ στην καρτοκινητή προστέθηκαν επιπλέον 59.000 πελάτες. 

  Στους ευρυζωνικούς πελάτες σταθερής,  χάρη στη διεύρυνση της πελατειακής βάσης, η Vodafone κατέγραψε την υψηλότερη επίδοση όλων των εποχών, διατηρώντας πάνω από 970.000 πελάτες και βρίσκεται πλέον στο κατώφλι του 1 εκατομμυρίου. 

  Επιπλέον, οι πελάτες Vodafone κατανάλωσαν στο 9μηνο πάνω από 120.000 TB, επίδοση αυξημένη κατά 41% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, που αποτελεί, μάλιστα, ρεκόρ για την εταιρεία. 

  Το ARPU στο 3ο τρίμηνο του οικονομικού έτους παρέμεινε σχετικά σταθερό στα 10,5 ευρώ και στα συμβόλαια ανήλθε στα 18,4 ευρώ, ενώ στα καρτοκινητά στα 5,3 ευρώ, τάση που τεκμηριώνει σταθερότητα τιμών, σε μία περίοδο ραγδαίας αύξησης τιμών σε πλήθος προϊόντων και υπηρεσιών της ελληνικής αγοράς. 


   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ