Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 10-Ιαν-2022 13:40

  Η Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες εξαγοράζει νέα έργα ισχύος 2MW

  Η Μεσσαρίτης Ανανεώσιμες εξαγοράζει νέα έργα ισχύος 2MW
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο επενδυτικός βραχίονας της ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ προχώρησε πρόσφατα στην εξαγορά δύο νέων έργων ισχύος 2 MWp. Επιδεικνύοντας γρήγορα αντανακλαστικά μετά την προ ημερών ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας για το νέο διαγωνιστικό πλαίσιο για τις ΑΠΕ, η ομάδα ανάπτυξης χαρτοφυλακίου της ΜΕΣΣΑΡΙΤΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ολοκλήρωσε σε ελάχιστο χρόνο τον τεχνοοικονομικό έλεγχο δύο φωτοβολταϊκών έργων ισχύος 1 MWp έκαστο στην περιοχή της Καρδίτσας και προχώρησε στην εξαγορά των εταιρειών ΒΡΕΝΙΚΟΣ και CANDELE που είναι κάτοχοι των αδειών. 

  Η παραπάνω επενδυτική κίνηση αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου της εταιρείας για ανάπτυξη χαρτοφυλακίου συνολικής ισχύος 50MW μέχρι το 2023. Η στόχευση της εταιρείας είναι σε έργα ισχύος από 500kWp μέχρι και 10MWp, είναι δε σε αναζήτηση για την εξαγορά ώριμων έργων για την περαιτέρω ανάπτυξη του χαρτοφυλακίου της.

  Η Messaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέλος του ομίλου εταιρειών MESSARITIS, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Εξειδικεύεται στην κατασκευή, λειτουργία & συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών με αδιάλειπτη παρουσία από το 2007. Έχει αδειοδοτήσει, μελετήσει και κατασκευάσει μέχρι σήμερα πάνω από 100 έργα, καθώς επίσης παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες λειτουργίας και συντήρησης σε περισσότερους από 200 Φ/Β σταθμούς και σε πάνω από 25 νομούς πανελλαδικά. 

  Η εταιρεία παραμένει διαχρονικά πιστή στις αξίες της προσφέροντας υπηρεσίες που διακρίνονται για τον υψηλό βαθμό εξυπηρέτησης, την τεχνική υπεροχή και την καινοτομία.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ