Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 21-Δεκ-2021 17:31

  Η Generation Y και η Global Sustain σε στρατηγική συνεργασία για το μέλλον που μας αξίζει

  Η Generation Y και η Global Sustain σε στρατηγική συνεργασία για το μέλλον που μας αξίζει
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η στρατηγική συνεργασία ανάμεσα στην Generation Y και στην Global Sustain, με στόχο την ανάδειξη της αναγκαιότητας του ψηφιακού μετασχηματισμού και της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης με θέμα: "Digitalising Sustainability" που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου. 

  Η Generation Y και η Global Sustain, θέλοντας να προωθήσουν το διπλό μήνυμα ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός είναι απαραίτητος, όσο και ότι ο μετασχηματισμός σε επίπεδο βιώσιμης ανάπτυξης προχωρούν σε στρατηγική συνεργασία.

  Οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να ενισχύσουν σημαντικά τις υπηρεσίες μελών του δικτύου εταιρειών και μη κερδοσκοπικών οργανισμών της Global Sustain, ειδικά με την ενσωμάτωση κριτηρίων ESG (E-Environment, S-Social, G-Governance), στοχεύοντας στη βελτίωση των επιδόσεών τους όσον αφορά στη βιωσιμότητα. 

  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο κ. Σωτήρης Συρμακέζης, Digital Transformation Advisor, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων, τονίζοντας ότι εταιρείες οι οποίες δεν θα προχωρήσουν σε ψηφιακό μετασχηματισμό, ουσιαστικά θα μείνουν εκτός αγοράς. 

  Ο κ. Μιχάλης Σπανός, Διευθύνων Σύμβουλος της Global Sustain, τόνισε: "Μέσα από αυτή τη συμμαχία σκοπεύουμε να προσφέρουμε μια αναβαθμισμένη σειρά υπηρεσιών και προϊόντων στα μέλη μας, με άξονα αφενός τα κριτήρια και δεδομένα ESG αφετέρου δε την ψηφιακή τους ενσωμάτωση, διαχείριση και επικοινωνία. Στόχος μας είναι να απευθυνθούμε σε ένα ευρύτερο μέρος της αγοράς, ειδικά αυτό των μικρομεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες αναμένεται να επηρεαστούν σημαντικά τόσο από τις εξελίξεις σε ρυθμιστικό επίπεδο, αλλά και λόγω των βέλτιστων πλέον πρακτικών της αγοράς και των τάσεων που διαμορφώνονται". 

  Ο κ. Αναστάσιος Σπανίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Generation Y, επισήμανε πως "Η Generation Y ως στρατηγικός εταίρος της Global Sustain αναμένεται να συνεισφέρει σημαντικά στη διαμόρφωση μιας νέας εμπειρίας των μελών του δικτύου με σκοπό τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού και κοινωνικού οικοσυστήματος όπου οι συνέργειες, η δικτύωση, η ενημέρωση και η γνώση θα αποτελούν βασικούς άξονες. Η επιχειρηματική μας αυτή κίνηση αποδεικνύει έμπρακτα πως η βιώσιμη ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μέσω ωφέλιμων συνεργασιών, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν καθοριστικά στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος". 

  Η Generation Y - International eBusiness Hub είμαι μία αμιγώς πολυεθνική εταιρεία στον τομέα ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού και ηλεκτρονικού επιχειρείν, που παρέχει υπηρεσίες σε όλον τον κόσμο, διατηρώντας γραφεία σε 10 χώρες.

  Η Global Sustain παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και λύσεων υποστηρίζοντας τα μέλη και τους πελάτες της να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους με βάση το τρίπτυχο οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική υπευθυνότητα και περιβαλλοντική ευθύνη (triple bottom line). Με έδρα το Λονδίνο και την Αθήνα και παρουσία στο Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, το Κάιρο και τη Λευκωσία, η Global Sustain προσφέρει καινοτόμες διαδικτυακές και off-line υπηρεσίες που σχετίζονται με τη βιωσιμότητα, την εταιρική ευθύνη, τις ESG επενδύσεις και την υπεύθυνη χρηματοδότηση.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ