Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 20-Δεκ-2021 17:52

  Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης

  Το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε η Ομοσπονδία Επιχειρηματιών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 17.12.2021. 

  Οι εκλογές διεξήχθησαν σε κλίμα συναδελφικής ομοψυχίας και αλληλεγγύης, με μαζική συμμετοχή των αντιπροσώπων των Σωματείων - Μελών της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης. 

  Κατόπιν προτάσεως του πλειοψηφούντος Συμβούλου στις εκλογές, κ. Ιωάννη Μανδρίνου, πραγματοποιήθηκε η σύγκλιση του καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου. Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής:

  ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΕΖΙΚΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

  Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΦΛΕΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

  Γ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

  Δ’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΗΛΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΗΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΑΝΟΜΕΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  ΤΑΜΙΑΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΤΑΜΙΑΣ: ΜΑΝΔΡΙΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑIΝΟΤΟΜΙΑΣ

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ: ΑΝΤΑΡ ΜΠΑΝΤΑΛΙ

  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΗΣ

  Στο τέλος των διαδικασιών, ο κ. Μανδρίνος Ιωάννης, αναφέρθηκε στο ιστορικό ίδρυσης και στο σκοπό της Ομοσπονδίας Επιχειρηματιών Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης, ο οποίος συνίσταται στην προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας, στην βιώσιμη οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη και στην υποστήριξη των επενδυτικών πρωτοβουλιών στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. 

  Κατά την ανάληψη των καθηκόντων τους, τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την άψογη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών και ευχαρίστησαν όλους τους συναδέλφους – αντιπροσώπους των Σωματείων – Μελών για την ενεργή τους παρουσία και συμμετοχή. 

  Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μανδρίνος, ευχαρίστησε τους αντιπροσώπους των σωματείων για τη συμμετοχή τους και τους συνεχάρη για την εκλογή τους. Ζήτησε από όλους άμεση συμμετοχή στις συνεδριάσεις της ΟΕΠΕΘ και πλήρη συνεργασία, για να επιτευχθούν το συντομότερο οι στόχοι και οι σκοποί της ομοσπονδίας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ