Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 06-Δεκ-2021 19:23

  Αθ. Χατζηπέτρου: Στην HDB το 47,8% των εργαζομένων και το 50% των διευθυντών και προϊσταμένων είναι γυναίκες

  Στις 18 Σεπτεμβρίου βγαίνει στην αγορά το νέο ΤΕΠΙΧ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  "Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα ξεκίνησε στην πανδημία με 280 εκ. ευρώ υπό διαχείριση δάνεια και σήμερα ξεπερνά τα 8 δισ. ευρώ. Έπρεπε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να σταθούν στα πόδια τους αλλά συγχρόνως να ολοκληρώσουμε μια εσωτερική διαδικασία ολοκληρωτικού μετασχηματισμού. Εδώ λοιπόν χρειάστηκε, ο συνδυασμός γυναικείας ανθεκτικότητας αλλά και επιμονής, για να ολοκληρωθεί μια μεγάλη συνολική προσπάθεια". Αυτά ανέφερε η πρόεδρος και CEO της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας - HDB, Αθηνά Χατζηπέτρου, στην πρόσφατη γενική συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών -ΕΕΔΕΓΕ.

  Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στην ηλεκτρονική σελίδα της τράπεζας, στην ομιλία της η πρόεδρος τόνισε τη σημασία που δίνει η HDB ως προς την προαγωγή ισονομίας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ισομερή στελέχωση μεταξύ των φύλων σε όλα τα ιεραρχικά επίπεδα, πάντα στη βάση ικανοτήτων. Ισότητα στην πράξη, με το 47,8% του συνόλου των εργαζομένων και το 50% των διευθυντών και προϊσταμένων να είμαστε γυναίκες, όπως είπε.

  "Στην HDB καταρρίπτουμε το glass ceiling" πρόσθεσε και συμπλήρωσε: "Θα πρέπει να τονίσω πως δεν υπήρξε ποτέ στόχος η δημιουργία μιας τράπεζας γυναικών, αλλά μιας πραγματικής gender bilingual Αναπτυξιακής Τράπεζας, προσελκύοντας ταλέντα ανεξαρτήτως φύλου". 

  ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ