Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 23-Νοε-2021 13:10

  ΕΥ: Ο Ευάγγελος Θεοχάρης αναλαμβάνει EMEIA Talent Procurement Director

  ΕΥ: Ο Ευάγγελος Θεοχάρης αναλαμβάνει EMEIA Talent Procurement Director
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στο πλαίσιο της στρατηγικής ενδυνάμωσης και πορείας, η ΕΥ εμπιστεύεται στον Ευάγγελο Θεοχάρη να αναλάβει τη θέση EMEIA Talent Procurement Director, έχοντας υπό την εποπτεία του 98 χώρες. 

  Ο Ευάγγελος Θεοχάρης εντάχθηκε στην ομάδα της ΕΥ το 2015 αρχικά ως Procurement Regional Lead, υπεύθυνος για την περιοχή Central South Eastern Europe και με τη διορατικότητα, το πάθος και την αποφασιστικότητα του για το βέλτιστο αποτέλεσμα κατάφερε να αποκτήσει πολλές διεθνείς διακρίσεις και βραβεία μέσα στην ΕΥ. 

  Ο κ. Θεοχάρης έχει διανύσει 20ετή επιτυχημένη πορεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό σε διευθυντικές θέσεις στους τομείς των Logistics, Project Management, Procurement και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών. Έχει υπάρξει καθηγητής προπτυχιακών αλλά και μεταπτυχιακών σπουδών σε ιδιωτικά πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Ο ίδιος είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Deree, American College of Greece καθώς και μεταπτυχιακού Logistics & Supply Chain Management από το Cranfield School of Management στην Αγγλία.

  Ο Albert Blank, Global Talent Procurement Director σημειώνει: "Ο Ευάγγελος Θεοχάρης έχει αποδείξει τις ικανότητες του και έχει σημειώσει σημαντικό έργο στην EY. Από τον Ιούλιο του 2021 ανέλαβε τη θέση EMEIA Talent Procurement Director και είμαι βέβαιος ότι με την πολύτιμη εμπειρία του και την τεχνογνωσία του, όχι μόνο θα ανταπεξέλθει επάξια στην πρόκληση αυτή, αλλά επίσης θα αναπτύξει το πνεύμα ομαδικότητας, την καινοτομία και θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε επιτυχώς τις νέες ευκαιρίες τις οποίες φέρνει η νέα εποχή".

  Ενώ ο ίδιος πρόσθεσε: "Είναι τιμή μου που η εταιρεία με εμπιστεύεται και αναγνωρίζει την συνεισφορά μου στην μέχρι τώρα πορεία μου."

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ