Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Νοε-2021 11:37

  Η Ford υπογράφει την πρωτοβουλία Route Zero στην COP26

  Η Ford υπογράφει την πρωτοβουλία Route Zero στην COP26
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Ford θα συνεργαστεί με την Route Zero αποστολή της οποίας είναι τα 100% αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο μέχρι το 2040 και στις μεγαλύτερες αγορές μέχρι το 2035.

  Η ενέργεια αυτή έρχεται ως συνέχεια προηγούμενων δεσμεύσεων της Ford στο πλαίσιο της ατζέντας του Προέδρου Τζ. Μπάιντεν για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στις ΗΠΑ κατά 50%-52% μέχρι το 2030 και της ανακοίνωσης ότι η Ford βρίσκεται στο σωστό δρόμο για να επιτύχει πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων στις ΗΠΑ σε ποσοστό 40%-50% μέχρι το 2030. Η Ford δεσμεύτηκε στη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου από τις εγκαταστάσεις της τουλάχιστον κατά 50% στο ίδιο χρονικό πλαίσιο.

  Παράλληλα, στην Ευρώπη η Ford εκτιμά ότι το 40% του παγκόσμιου μίγματος οχημάτων της θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά μέχρι το 2030. Όλα τα επιβατικά οχήματα που θα πωλούνται στη "Γηραιά Ήπειρο" θα είναι πλήρως ηλεκτρικά στο ίδιο χρονικό πλαίσιο, ενώ τα δύο τρία των πωλήσεων επαγγελματικών οχημάτων θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά ή plug-in υβριδικά μέχρι το 2030.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ