Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 28-Οκτ-2021 08:52

  Πώς το βρεφικό γάλα βοήθησε μια εταιρεία καλλυντικών

  Πώς το βρεφικό γάλα βοήθησε μια εταιρεία καλλυντικών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση 

  "Η αύξηση του κύκλου εργασιών οφείλεται στην μερική ανάκτηση του μεριδίου αγοράς βρεφικού γάλακτος και στην αναδιάταξη των σημείων πώλησης λόγω της πανδημίας”, αναφέρει στις οικονομικές της καταστάσεις η Frezyderm που ιδρύθηκε το 1986, διαθέτει εργοστάσιο στη Μεταμόρφωση, και δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερματολογικών προϊόντων, καλλυντικών και προϊόντων για βρέφη. 

  Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία δεν διαθέτει ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά τα προϊόντα της διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω τρίτων ως εκ τούτου δεν διεκόπη η διάθεση τους, αλλά και μέσω φυσικού δικτύου, πέτυχε πέρυσι πωλήσεις 44,071 εκατ. ευρώ αυξημένες κατά 3,1% σε σχέση με το 2019. 

  Τα λειτουργικά έξοδα ήταν μειωμένα κατά 5,4% στα 19,52 εκατ. ευρώ, τα λειτουργικά κέρδη προ χρηματοοικονομικών αποτελεσμάτων και φόρων (ΕΒΙΤ) αυξήθηκαν κατά 45,6% στα 4,284 εκατ. ευρώ, τα EBITDA ενισχύθηκαν κατά 38,5% στα 4,99 εκατ. ευρώ ενώ τα καθαρά της κέρδη εκτοξεύθηκαν στα 2,923 εκατ. ευρώ από 132.185 ευρώ που ήταν το 2019.

  Τα ταμειακά διαθέσιμα, ταμειακά ισοδύναμα και κυκλοφορούντα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία της την 31 Δεκεμβρίου 2020 ανήλθαν σε 21,709 εκατ. ευρώ και τα δάνεια και οι υποχρεώσεις από μισθώσεις σε 3,279 εκατ. ευρώ. 

  Το πλάνο ανάπτυξη της εταιρείας που ιδρύθηκε το 1986 από τον Αναστάσιο Αναστασίου, με σκοπό το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερματολογικών προϊόντων, την παρουσίασή τους μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης σε Δερματολόγους και τη διακίνησή τους μέσω του Φαρμακευτικού καναλιού διανομής, περιλαμβάνει ανάπτυξη του portfolio προϊόντων και υπηρεσιών, ανάπτυξη γραμμής παραγωγής και logistics, ανάπτυξη διαφορετικών δικτύων διανομής προϊόντων. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ