Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 19-Οκτ-2021 15:02

  ΕΟΝ ΤV: Πρεμιέρα για τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα της Nova

  EON logo
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Του Κώστα Κετσιετζή 

  Τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα ΕΟΝ TV παρουσίασε σήμερα η Nova ανακοινώνοντας μια ιδιαίτερα επιθετική τιμολογιακή πολιτική με στόχο όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Παναγιώτης Γεωργιόπουλος "να φέρει περισσότερους στη νόμιμη πλευρά της συνδρομητικής τηλεόρασης”.

  Η EON ΤV είναι η πλατφόρμα Android TV του United Group και μετρά ήδη πάνω από 2 εκατ. χρήστες στις χώρες της ΝΑ Ευρώπης που δραστηριοποιείται ήδη ο Όμιλος. Έχει χαρακτηριστικά όπως η ταυτόχρονη θέαση (τηλεόραση και υπολογιστής/tablet/smartphone) αλλά και ο μηχανισμός catch up που επιτρέπει στον συνδρομητή να παρακολουθήσει περιεχόμενο που έπαιξε ζωντανά έως και επτά ημέρες πιο πριν. 

  Όπως ανακοινώθηκε σήμερα κατά την παρουσίαση της πλατφόρμας στο ελληνικό κοινό, η βασική συνδρομή θα ξεκινά στα 10 ευρώ και ο πρώτος μήνας θα είναι δωρεάν. Αν μάλιστα οι συνδρομητές συνδυάσουν την EON με σταθερή τηλεφωνία και Internet 50 Gbps το πακέτο θα κοστίζει 30 ευρώ. 

  Αντίστοιχα θα υπάρχει διαθέσιμη και η EON+ η οποία θα δίνει πρόσβαση και στα 9 κανάλια Nova Sports με μηνιαία συνδρομή 23 ευρώ. Αν η EON+ συνδυαστεί με σταθερή τηλεφωνία και Internet 100 Gbps θα κοστίζει 43 ευρώ. 

  "Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο στην συνδρομητική τηλεόραση με στόχο να κάνουμε προσιτό το καλό περιεχόμενο σε κάθε ελληνικό σπίτι. Στόχος μας είναι να διπλασιάσουμε την διείσδυση της συνδρομητικής στην Ελλάδα", σημείωσε ο κ. Γεωργιόπουλος. 

  Η κυρία Κική Σιλβεστριάδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Nova Media, δήλωσε ότι "Αυτή θα είναι η καλύτερη τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια της Nova, με την επόμενη σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη και πιο πλούσια. Με αποκλειστικές συνεργασίες που περιλαμβάνουν τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά blockbusters, αλλά και το καλύτερο αθλητικό θέαμα με την προσθήκη της Premier League από τον Αύγουστο του 2022 και για τις επόμενες 6 σεζόν. Με τόση μεγάλη ποικιλία αποκλειστικού περιεχομένου, κάθε εβδομάδα στη Nova θα είναι γεμάτη δυνατό πρόγραμμα με τις καλύτερες προτάσεις των κινηματογραφικών studios και live αθλητικό θέαμα από τις κορυφαίες διοργανώσεις".

  Με την έναρξη της EON TV θα καταργηθεί σταδιακά και η υπηρεσία Nova Go που είχε λανσάρει παλαιότερα η Νοva, ενώ σε πρώτη φάση θα παραμείνει και η δυνατότητα των συνδρομητών να διατηρήσουν τις δορυφορικές τους συνδέσεις. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ