Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 12-Οκτ-2021 18:57

  "Πράσινο" της Επ. Κεφαλαιαγοράς στο ομόλογο της Capital του Β. Μαρινάκη

  "Πράσινο" της Επ. Κεφαλαιαγοράς στο ομόλογο της Capital του Β. Μαρινάκη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το "πράσινο φως" στο ενημερωτικό δελτίο της Capital Product Partners, συμφερόντων του Βαγγέλη Μαρινάκη, άναψε το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σηματοδοτώντας, έτσι, τη δεύτερη ομολογιακή έκδοση του ελληνικού εφοπλισμού μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Πρόκειται για ομόλογο ύψους 150 εκατ. ευρώ. 

  Όπως έγραψε το Capital.gr, η έκδοση συμπίπτει με το επενδυτικό άνοιγμα της ναυτιλιακής του κ. Μαρινάκη στον κλάδο μεταφοράς LNG. 

  Πριν την είσοδο στο LNG, ο στόλος της εταιρείας αποτελείτο από 16 πλοία, εκ των οποίων τα 15 ήταν containerships και ένα bulk carrier. Συνολικά ο όμιλος Μαρινάκη διαχειρίζεται ένα στόλο 108 πλοίων, συμπεριλαμβανομένων 56 tankers, 38 containerships, 9 LNG carriers και 5 bulk carriers.

  Η ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 932 η /12.10.2021 συνεδρίασή του αποφάσισε: 

  Την έγκριση περιεχομένου του ενημερωτικού της δελτίου της εταιρίας με την επωνυμία "CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC" για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 150.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως € 150 εκατ. με την εγγύηση της "CAPITAL PRODUCT PARTNERS L.P."

  Διαβάστε ακόμη:
  CPLP Shipping Holdings: Στη διάθεση του κοινού το Ενημερωτικό - το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ