Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 11-Οκτ-2021 11:34

  Veridos Ματσούκης: Αυξημένες πωλήσεις και νέες επενδύσεις το 2021

  Veridos Ματσούκης: Αυξημένες πωλήσεις και νέες επενδύσεις το 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στα 47 εκατ. ευρώ αναμένεται να διαμορφωθούν του 2021 οι πωλήσεις της Veridos Ματσούκης ΑΕ, ενώ η παραγωγή εγγράφων ασφαλείας θα ανέλθει και πάλι σε πολύ υψηλά επίπεδα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

  Πέρυσι, η Veridos Ματσούκης εμφάνισε τα υψηλότερα μεγέθη από τη σύστασή της καταγράφοντας αυξημένο, κατά 30%, τζίρο ύψους 50 εκατ. ευρώ, ο οποίος προήλθε κατά 98% από παραγγελίες της μητρικής Veridos GmbH, με την εταιρεία να επικεντρώνεται στην ενίσχυση της δραστηριότητας στο εξωτερικό.

  Η εταιρεία θα ολοκληρώσει το τρέχον έτος, έχοντας κατασκευάσει περισσότερα από 25 εκατομμύρια ταξιδιωτικά έγγραφα (διαβατήρια, ταυτότητες, άδειες οδήγησης κ.α.), υλοποιώντας παραγγελίες και συμβόλαια από 25 διαφορετικές χώρες, εκ των οποίων οι 8 είναι ευρωπαϊκές. Παράλληλα, ολοκληρώνει εφέτος επενδύσεις 2,2 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, οι επενδύσεις, η ανάπτυξη, η εξωστρέφεια και η διεθνοποίηση της εταιρείας, επιτυγχάνεται και από τη συνεχή και συστηματική επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό μέσω της επιχειρησιακής αριστείας (Οperational Excellence) και της λιτής παραγωγής (Lean manufacturing).

  "Η Veridos Ματσούκης ΑΕ μέσω της συστηματικής εκπαίδευσης και μεταφοράς της τεχνογνωσίας καθώς και της δυνατότητας λήψης αποφάσεων στο προσωπικό, στοχεύει να διασφαλίσει τη δημιουργία ενός πελατοκεντρικού, αλλά και ανθρωποκεντρικού μοντέλου εργασίας", δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Δημήτρης Ματσούκης.

  Σημειώνεται ότι η Veridos Ματσούκης διαθέτει πλέον μια πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, που έχει τη δυνατότητα να παράξει 10 εκατομμύρια διαβατήρια και 30 εκατομμύρια ταυτότητες τον χρόνο. Παράλληλα, διατηρεί όλο το προσωπικό της - 300 εργαζόμενοι - οι οποίοι συμμετέχουν στην αδιάλειπτη παραγωγική διαδικασία που εξελίσσεται για 24 ώρες, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ