Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Οκτ-2021 17:16

  Gizelis Robotics: O Κλέων Παπαδόπουλος νέο μέλος στο ΔΣ

  Gizelis Robotics: O Κλέων Παπαδόπουλος νέο μέλος στο ΔΣ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Gizelis Robotics ανακοίνωσε ότι ο κ. Κλέων Παπαδόπουλος συμμετέχει ως νέο ανεξάρτητο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι σήμερα διευθύνων σύμβουλος της London Alfa, εταιρίας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε Family Offices. Πριν από την London Alfa, ο κ. Παπαδόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Hellenic Postbank), ενώ  κατείχε ανώτερες θέσεις ευθύνης στον τομέα των Αγορών Κεφαλαίων στις UBS London, SBC Warburg, Swiss Bank Corporation, SBC O'Connor και Security Pacific.  Ο κ. Παπαδόπουλος έχει υπηρετήσει ως μη εκτελεστικό μέλος σε πολλά διοικητικά συμβούλια στην καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων των Διοικητικών Συμβουλίων της T-Bank, της Attica Bank, του Ελληνικού Ταχυδρομείου ΑΕ, κ.α.  Είναι απόφοιτος του LSE και κάτοχος MBA από το Wharton Business School, μεταξύ των άλλων πανεπιστημιακών του σπουδών. 

  Σημειώνεται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ότι η Gizelis Robotics είναι σήμερα ο μεγαλύτερος integrator συστημάτων ρομποτικής και εφαρμογών αυτοματισμού υψηλής τεχνολογίας στη χώρα μας, που απευθύνεται στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Παρέχει τόσο μοναδικές όσο και κατ’ απαίτηση ρομποτικές λύσεις όσο και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Ελληνική βιομηχανία και στις αγορές του εξωτερικού. Αναπτύσσει, στην ελληνική και διεθνή αγορά, μια γκάμα συνεργατικών, αυτόνομων ρομπότ που αναβαθμίζουν την παραγωγική ικανότητα και την ικανότητα διαχείρισης υλικών των επιχειρήσεων σε τομείς, όπως είναι η βιομηχανία, το λιανεμπόριο, τα logistics, κα. 

  Ο  κ. Ευάγγελος Γκιζελής, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Gizelils Robotics σημειώνει: "Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον κ. Κλέωνα Παπαδόπουλο. Ο κ. Παπαδόπουλος με την πολύπλευρη εμπειρία που διαθέτει στον επιχειρηματικό τομέα στην Ελλάδα και διεθνώς, θα ενισχύσει την επιχειρηματική μας στρατηγική  σε νέες αγορές και σε  κλάδους που αναζητούν καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις στην εποχή του Industry 4.0.". 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ