Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 08-Οκτ-2021 13:23

  Η INTERAMERICAN και το insurancemarket.gr, ενώνουν τις δυνάμεις τους προς όφελος του καταναλωτή

  Η INTERAMERICAN και το insurancemarket.gr, ενώνουν τις δυνάμεις τους προς όφελος του καταναλωτή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η INTERAMERICAN ΑΕΓΑ, εταιρεία μέλος του ολλανδικού ασφαλιστικού ομίλου ACHMEA και o online ασφαλιστικός διαμεσολαβητής moneymarket ΑΕ, γνωστός με την εμπορική επωνυμία insurancemarket.gr, εμβαθύνουν περαιτέρω τη μακρόχρονη στρατηγική τους συνεργασία τους με την απόκτηση του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου της moneymarket ΑΕ από την INTERAMERICAN AEΓΑ. 

  Οι δύο εταιρείες αποτελούν ηγετικές δυνάμεις στον χώρο τους όσον αφορά στην καινοτομία, την τεχνογνωσία και τον προσανατολισμό στις ψηφιακές υποδομές και έχουν ταυτιστεί με την direct και online ασφάλιση στην Ελλάδα. Κοινός στόχος αυτής της συνεργασίας, που είχε ξεκινήσει το 2013, είναι η βελτιστοποίηση της αγοραστικής εμπειρίας του καταναλωτή μέσα από την άμεση συγκριτική δυνατότητα, καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη της ψηφιακής διανομής ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

  Η INTERAMERICAN, με την επένδυση αυτή, υπογραμμίζει τη μακρόχρονη δέσμευσή της στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ασφαλιστικού κλάδου και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα ψηφιακά κανάλια διανομής, που έχουν κυριαρχήσει στις πιο ανεπτυγμένες αγορές της Ευρώπης. Το insurancemarket.gr με τη συνεργασία αυτή στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των ψηφιακών υποδομών του προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει καινούργιες καινοτόμες υπηρεσίες, προς όφελος του καταναλωτή καθώς και των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών και διαμεσολαβητών.

  Επισημαίνεται ότι η moneymarket ΑΕ θα παραμείνει μία απολύτως αυτόνομη και ανεξάρτητη εταιρεία, που θα συνεχίσει να παρέχει αντικειμενικές και διαφανείς υπηρεσίες προς τους καταναλωτές και προς όλες τις συνεργαζόμενες με αυτήν ασφαλιστικές εταιρείες. Για τη διασφάλιση αυτής της ανεξαρτησίας, οι τρεις ιδρυτές (Σωτήρης Παπαντωνόπουλος-Μαντόπουλος, Μανώλης Μαρσέλλος, Φώτης Ζάντζας)  της moneymarket ΑΕ,  θα συνεχίσουν να έχουν την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο με απόλυτη αυτονομία στη λήψη όλων των εμπορικών αποφάσεων και στη διοίκηση της εταιρείας. Επιπλέον, η αυτονομία της moneymarket ΑΕ θα διασφαλίζεται από Επιτροπή Εποπτείας.

  Ο Edmond Hilhorst, ιδρυτής του Independer, της μεγαλύτερης πλατφόρμας σύγκρισης υπηρεσιών της Ολλανδίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΙΝΤΕRΑΜΕΡΙCAN, δήλωσε σχετικά: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που η 10ετής συνεργασία μας με το insurancemarket.gr από σήμερα εμβαθύνεται ακόμα περισσότερο. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην διοικητική ομάδα του insurancemarket.gr και τους ανθρώπους του. Δεσμευόμαστε ότι πρωταρχικός στόχος μας θα παραμείνει το συμφέρον του καταναλωτή και βεβαιώνουμε ότι η ομάδα αυτή θα συνεχίσει να λειτουργεί με απόλυτη ανεξαρτησία, αυτονομία και αντικειμενικότητα προς όλους τους πελάτες, τις συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες και τους συνεργάτες της".

  Ο Σωτήρης Παπαντωνόπουλος-Μαντόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του insurancemarket.gr, τόνισε: "Το insurancemarket.gr ξεκίνησε με στόχο να δώσει στον Έλληνα καταναλωτή έναν καλύτερο τρόπο ασφάλισης και να τον βοηθήσει να βρει αυτό που του ταιριάζει μέσω της σύγκρισης. O κόσμος αγκάλιασε την ευκολία και διαφάνεια της υπηρεσίας μας όπως και οι συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες, με τις οποίες μεγαλώσαμε ψηφιακά και δημιουργήσαμε ένα καινούργιο, ταχέως αναπτυσσόμενο κανάλι διανομής. Εμείς, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε έως τώρα και τόσο πολύ αγαπάμε: να χτίζουμε ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες για τον καταναλωτή, τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που να κάνουν την ζωή τους εύκολη και παραγωγική".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ