Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Οκτ-2021 16:11

  Ελληνογερμανικό: Επιστρέφει η e-πλατφόρμα του κλάδου Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής

  Ελληνογερμανικό: Επιστρέφει η e-πλατφόρμα του κλάδου Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Από τις 25 μέχρι τις 28 Οκτωβρίου 2021 θα λειτουργήσει η ψηφιακή πλατφόρμα iba.CONNECTING EXPERTS του κλάδου Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, η οποία λαμβάνει χώρα για δεύτερη φορά φέτος, με διοργανωτές την Ομοσπονδία Γερμανών Αρτοποιών και τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Η iba.CONNECTING EXPERTS είναι μια δοκιμασμένη πλατφόρμα, η οποία ήδη λειτούργησε για πρώτη φορά με μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Μάρτιο, προσφέροντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν επαγγελματικές διαλέξεις καθώς και παρουσιάσεις καινοτομιών του κλάδου, αλλά και να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία δικτύωσης, που διαθέτει ως εφαρμογή. Σημειώνεται, δε, ότι η εγγραφή στην πλατφόρμα είναι δωρεάν.

  Στόχος των διοργανωτών για τη δημιουργία της πλατφόρμας iba.CONNECTING EXPERTS είναι να διατηρήσουν ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της βιομηχανίας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής και του κοινού της, καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας και ιδιαίτερα για το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι την επόμενη Διεθνή Έκθεση Μηχανημάτων, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής, iba, που θα πραγματοποιηθεί 22. – 26.10.2023 στο Μόναχο, ενώ ήταν αρχικώς προγραμματισμένη για φέτος.

  Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με την iba.CONNECTING EXPERTS, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.iba.de/en/

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ