Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 06-Οκτ-2021 14:06

  Η Εθνική Ασφαλιστική βράβευσε την "Χρυσή Ομάδα" της

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου
  Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς

  Δείπνο στους διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής παρέθεσαν ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Χριστόφορος Σαρδελής και ο διευθύνων σύμβουλος, Σταύρος Κωνσταντάς την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021 προκειμένου να τους τιμήσουν για τις επιδόσεις τους.

  Όπως σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, η  Εθνική Ασφαλιστική, η οποία παρά τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας παραμένει δυναμικά στην πρώτη θέση στον ασφαλιστικό κλάδο, βράβευσε την "Golden Team" της! Όλους εκείνους τους συνεργάτες του Εταιρικού Παραγωγικού της Δικτύου, που κατάφεραν εν μέσω αντιξοοτήτων, να ξεχωρίσουν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα τη διετία 2019-2020.

  Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια κοινωνικής αποστασιοποίησης που η Covid-19 είχε επιβάλει, οι 200 συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν δια ζώσης με την Διοίκηση της Εταιρείας, να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις αλλά και προτάσεις για την επόμενη ημέρα. 

  Τους διακριθέντες καλωσόρισε ο διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας κ. Μιχάλης Τάτσης, ευχόμενος μεταξύ άλλων η εν λόγω βραδιά να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας κανονικότητας πλέον.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην επιτυχή διαχείριση των θεμάτων που κατά τη διάρκεια της πανδημίας προέκυψαν και δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επικείμενα αποτελέσματα 9μηνου. Αποτελέσματα, που όπως είπε, δικαιώνουν τις άοκνες προσπάθειες συνεργατών και στελεχών της Εταιρίας.

  Οι Vanila Swing έδωσαν τον "μουσικό τόνο" στο δείπνο, για την πραγματοποίηση του οποίου τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα. Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την ασφάλεια, προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε αυτήν τη σημαντική για την Εθνική Ασφαλιστική εκδήλωση, ήταν η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, με εκπρόσωπο της Εταιρείας να διενεργεί τον απαραίτητο έλεγχο μέσω του Covid Free.gr
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ