Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 05-Οκτ-2021 13:49

  Η τηλεργασία και η απομακρυσμένη συνεργασία είναι η νέα πραγματικότητα για τις επιχειρήσεις

  Η τηλεργασία και η απομακρυσμένη συνεργασία είναι η νέα πραγματικότητα για τις επιχειρήσεις
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  #GrowYourBusiness - The Digital Sessions: Στο YouTube της COSMOTE το 4ο online σεμινάριο για την απομακρυσμένη συνεργασία για επιχειρήσεις

  Μάρτιος του 2020, πανδημία και lock-down. "Eν μία νυκτί” πολλές επιχειρήσεις αναγκάστηκαν να περάσουν σε συνθήκες πλήρους τηλεργασίας. Για  να ανταπεξέλθουν στις νέες συνθήκες, υιοθέτησαν νέα μοντέλα εργασίας και  εργαλεία τεχνολογίας, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν ομαλά και αποτελεσματικά τη λειτουργία τους από απόσταση.

  Τελευταίο τρίμηνο του 2021 και πολλές επιχειρήσεις συνεχίζουν να υποστηρίζουν μοντέλα τηλεργασίας, ακόμη και αφού άρχισαν να υποδέχονται με ασφάλεια υπαλλήλους πίσω στα γραφεία τους. Η τάση αυτή δείχνει ότι οι επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζουν τις δυνατότητες εργασίας και συνεργασίας, που προσφέρουν στα στελέχη τους, χωρίς αυτή να εξαρτάται από ένα φυσικό χώρο "γραφείων”. Ουσιαστικά, διαμορφώνουν εκ νέου το πώς λειτουργούν, το πώς οργανώνονται, το πώς επικοινωνούν με τους πελάτες και τους συνεργάτες τους, ακόμα και το πώς συνεργάζονται οι ομάδες μεταξύ τους.

  4η ενότητα της σειράς δωρεάν online σεμιναρίων  του #GrowYourBusiness - The Digital Sessions με θέμα την απομακρυσμένη συνεργασία

  Σε συνέχεια της θετικής ανταπόκρισης που έχουν λάβει οι τρεις πρώτες ενότητες του #GrowYourBusiness - The Digital Sessions, η νέα ενότητα της σειράς, διαθέσιμη δωρεάν για όλους, είναι αφιερωμένη στις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρει η απομακρυσμένη συνεργασία και τα εργαλεία της τηλεργασίας για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους εργαζομένους τους, αλλά και τους ελεύθερους επαγγελματίες.

  Όσοι παρακολουθήσουν τη νέα θεματική ενότητα θα αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τους τρόπους και τα εργαλεία με τα οποία μπορούν να συνεργάζονται με την ομάδα τους, αλλά και τους πελάτες ή τους συνεργάτες τους, χωρίς να χρειάζεται η φυσική τους παρουσία στον ίδιο χώρο. Ακόμα, θα πάρουν χρήσιμες συμβουλές για να λειτουργούν αποτελεσματικά και με ασφάλεια την επιχείρησή τους απομακρυσμένα. Τέλος, οι επιχειρηματίες θα ενημερωθούν για τον εξοπλισμό, που θα χρειαστεί να εξασφαλίσουν σε επίπεδο σύνδεσης και προσβασιμότητας για να λειτουργήσει η απομακρυσμένη συνεργασία με την ομάδα τους αλλά και για την επιλογή των πλέον κατάλληλων εργαλείων που θα τους βοηθήσουν στην απομακρυσμένη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών τους.

  Live "Ερωτήσεων & Απαντήσεων"

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, σχετικά με το περιεχόμενο της 4ης θεματικής ενότητας σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν μέσα από Live "Ερωτήσεων & Απαντήσεων" από ειδικούς με επιτυχημένη δράση σε θέματα απομακρυσμένης συνεργασίας. 

  Τα online σεμινάρια και τα Live "Ερωτήσεων & Απαντήσεων" παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

  Εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων: εδώ.

  Η δράση #GrowYourBusiness - The Digital Sessions

  Ο τρίτος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions είναι μια σειρά δωρεάν online σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που φιλοξενείται στο YouTube κανάλι της COSMOTE, προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εποχής. Ο στόχος των online σεμιναρίων είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τα εργαλεία και τις τακτικές που θα τους βοηθήσουν να αναπτυχθούν, με όχημα την τεχνολογία. Παράλληλα, μέσω των Live "Ερωτήσεων & Απαντήσεων", που ακολουθούν των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες θα έρχονται σε επαφή με ειδικούς σε τομείς όπως είναι η ψηφιακή παρουσία, το ηλεκτρονικό εμπόριο, το digital marketing κ.α., οι οποίοι απαντούν στις ερωτήσεις τους και τους κατευθύνουν με πρακτικές συμβουλές. 

  Η COSMOTE μεταφέροντας τη δράση  #GrowYourBusiness στο ψηφιακό περιβάλλον δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στη νέα online σειρά δωρεάν σεμιναρίων #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα τους στον ψηφιακό κόσμο. 

  Περισσότερα για το #GrowYourBusiness - The Digital Sessions στο: growyourbusiness.gr

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  15:43 26/11

  Πώς ο Μr. Gadget έγινε success story στον χώρο της τεχνολογίας

  Καθημερινά τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, εμφανίζονται νέες εταιρείες τεχνολογίας τόσο με φυσική όσο και με ηλεκτρονική παρουσία.

  14:00 25/11

  Η "δίδυμη" πράσινη και ψηφιακή μετάβαση καταλύτης για την Ελλάδα του αύριο

  Το Vodafone Green Giga Network και οι ψηφιακές εφαρμογές συναντούν τις πράσινες τεχνολογίες και υπόσχονται ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.

  12:52 22/11

  Τι προσφέρει πραγματικά η Skroutz, στους επιχειρηματίες του σήμερα

  Το ψηφιακό άλμα στο ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.

  11:21 22/11

  Το HUAWEI nova 9 θα είναι μαζί σας όλη την ημέρα!

  Το νέο smartphone HUAWEI nova 9 μόλις έφτασε στην Ελλάδα.

  10:09 22/11

  Γιατί Hyperconverged (HCI) υποδομές; Η απάντηση βρίσκεται στα Applications

  Οι Hyperconverged υποδομές αποτελούν το νέο σημείο εκκίνησης για τις επιχειρήσεις για μια ολοκληρωμένη, αυτοματοποιημένη private cloud υποδομή καθώς και το κίνητρο για να επεκταθούν στο hybrid cloud.

  14:42 19/11

  Το "Rise with SAP, Athens 2021" αποκάλυψε τη νέα εποχή στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό

  Το "Rise with SAP, Athens 2021" αποκάλυψε τη νέα εποχή στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό.

  15:41 18/11

  Η Vodafone και ο "Δημόκριτος" ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον για όλους με ψηφιακή καινοτομία αιχμής, made in Greece!

  To Giga Campus by Vodafone & Demokritos, είναι μια πρότυπη κοιτίδα καινοτομίας στις εγκαταστάσεις του Δημόκριτου, που αξιοποιεί και συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το κύρος του κορυφαίου...

  12:45 15/11

  realme GT NEO 2: Ένας NEOΣ πρωτοποριακός ήρωας!

  Το ολοκαίνουριο realme GT NEO 2 ήρθε για να γράψει ιστορία! Μία ωραία έκπληξη ετοίμασε για τους λάτρεις της τεχνολογίας η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone στον κόσμο.

  12:50 03/11

  Πώς να έχετε Internet χωρίς διακοπές στην επιχείρησή σας

  Το Internet Backup της COSMOTE είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο καθένας μας για να είναι συνεχώς συνδεδεμένος.