Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 30-Σεπ-2021 13:15

  Δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο "Modern Workplace"

  Δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο "Modern Workplace"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ζωή μας έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, με τις εξελίξεις να έχουν συμπαρασύρει -μεταξύ άλλων-και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει. Ταυτόχρονα, η ανάγκη για ασφάλεια σε επίπεδο χρηστών και εφαρμογών έγινε μεγαλύτερη από ποτέ, ενώ κάθε εταιρική διαδικασία χρειάζεται να αυτοματοποιηθεί και να ψηφιοποιηθεί, ώστε να μπορεί η επιχείρηση να λειτουργεί απρόσκοπτα, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των εργαζομένων.

  Η πρόκληση για τις επιχειρήσεις είναι μεγάλη, καθώς καλούνται να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό οικοσύστημα, που θα επιτρέπει στους εργαζόμενους να είναι αποτελεσματικοί και δημιουργικοί, λειτουργώντας σε ένα οικείο περιβάλλον, χωρίς πολυπλοκότητα, όπου κι αν βρίσκονται.

  Η πλατφόρμα Teams της Microsoft, αξιοποιήθηκε και αξιοποιείται πολύ αποτελεσματικά από τους περισσότερους από εμάς για τις on-line συναντήσεις μας, το διαμοιρασμό και ταυτόχρονη επεξεργασία αρχείων, τη συνεργασία και την επικοινωνία. Το Microsoft Teams όμως, είναι πολύ περισσότερα από ένα περιβάλλον επικοινωνίας, και μπορεί να ανεβάσει τη λειτουργικότητα και την παραγωγικότητα σε νέα επίπεδα.

  Microsoft Teams Apps

  Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τα Microsoft Teams Apps, που σας επιτρέπουν να συγκεντρώσετε όλες τις εφαρμογές σε ένα σύστημα, δημιουργώντας το απόλυτο "modern workplace”, ένα πλήρως οργανωμένο, ολοκληρωμένο και ασφαλές οnline περιβάλλον για κάθε εργαζόμενο.

  Αυτές οι εφαρμογές μπορεί να είναι οι εφαρμογές της Microsoft που χρησιμοποιείτε καθημερινά, όπως αυτές του Office 365, εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, που χρησιμοποιούνται στον οργανισμό σας, όπως DocuSign, SalesForce, Zoom, κ.λπ., αλλά και να δημιουργήσετε δικές σας εφαρμογές (Αpps), που μπορούν να ενσωματωθούν πλήρως στο περιβάλλον του Microsoft Teams αξιοποιώντας τα Low Code Development εργαλεία της Microsoft (βλ. Power Platform).

  Για παράδειγμα, θα μπορούσε να σχεδιαστεί ειδικά για τις δικές σας ανάγκες μία εφαρμογή, για τη διαχείριση των συμβάσεων, την εγκριτική διαδικασία - πάντοτε μέσα από το ίδιο περιβάλλον και πάντοτε ψηφιακά - και τις ηλεκτρονικές υπογραφές των αντισυμβαλλομένων.

  Ένα άλλο παράδειγμα είναι η διαχείριση των ραντεβού και των συναντήσεων μέσα από ένα ενιαίο περιβάλλον όπου όλοι θα μπορούν να δουν πότε κάποιος είναι διαθέσιμος. Προφανώς λύσεις υπάρχουν για κάθε λειτουργία της επιχείρησης. Και βέβαια, καθώς η επιχείρηση μεγαλώνει και αυξάνονται οι ανάγκες -ή προκύπτουν νέες- εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν νέα Apps και να δώσουν λύση. Αυτή είναι η "μαγεία” των Microsoft Teams Apps!

  Και η Info Quest Technolοgies, που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της Microsoft στην Ελλάδα θα σας βοηθήσει να την ανακαλύψετε. Μαζί με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της είναι δίπλα σας, όπως γίνεται επί 40 χρόνια, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες. Η λειτουργικότητα που υπόσχεται το Microsoft Teams με τις τρίτες εφαρμογές, έχει ήδη επιτευχθεί, καθώς οι experts της Info Quest Technologies έχουν ετοιμάσει διασυνδέσεις για μία σειρά από σημαντικές εφαρμογές, τόσο με το Teams, όσο και με το Microsoft SharePoint Online. Έτσι, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι ο ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησής σας θα είναι αφενός πετυχημένος, αφετέρου άμεσος.

  Το μέλλον είναι ψηφιακό και είναι εδώ. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της επιχείρησής σας δεν αποτελεί πλέον μία πολυτέλεια. Είναι απλά απαραίτητος. Και ποιος καλύτερος για να τον υλοποιήσει από την εταιρεία που έχει κλείσει 40 χρόνια φέρνοντας το μέλλον της τεχνολογίας στα χέρια όλων μας.

  Για περισσότερες πληροφορίες: https://bit.ly/MsTeamsApps

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  15:43 26/11

  Πώς ο Μr. Gadget έγινε success story στον χώρο της τεχνολογίας

  Καθημερινά τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, εμφανίζονται νέες εταιρείες τεχνολογίας τόσο με φυσική όσο και με ηλεκτρονική παρουσία.

  14:00 25/11

  Η "δίδυμη" πράσινη και ψηφιακή μετάβαση καταλύτης για την Ελλάδα του αύριο

  Το Vodafone Green Giga Network και οι ψηφιακές εφαρμογές συναντούν τις πράσινες τεχνολογίες και υπόσχονται ένα καλύτερο και πιο βιώσιμο μέλλον για όλους.

  12:52 22/11

  Τι προσφέρει πραγματικά η Skroutz, στους επιχειρηματίες του σήμερα

  Το ψηφιακό άλμα στο ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται πιο εύκολο από ποτέ.

  11:21 22/11

  Το HUAWEI nova 9 θα είναι μαζί σας όλη την ημέρα!

  Το νέο smartphone HUAWEI nova 9 μόλις έφτασε στην Ελλάδα.

  10:09 22/11

  Γιατί Hyperconverged (HCI) υποδομές; Η απάντηση βρίσκεται στα Applications

  Οι Hyperconverged υποδομές αποτελούν το νέο σημείο εκκίνησης για τις επιχειρήσεις για μια ολοκληρωμένη, αυτοματοποιημένη private cloud υποδομή καθώς και το κίνητρο για να επεκταθούν στο hybrid cloud.

  14:42 19/11

  Το "Rise with SAP, Athens 2021" αποκάλυψε τη νέα εποχή στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό

  Το "Rise with SAP, Athens 2021" αποκάλυψε τη νέα εποχή στον επιχειρησιακό μετασχηματισμό.

  15:41 18/11

  Η Vodafone και ο "Δημόκριτος" ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον για όλους με ψηφιακή καινοτομία αιχμής, made in Greece!

  To Giga Campus by Vodafone & Demokritos, είναι μια πρότυπη κοιτίδα καινοτομίας στις εγκαταστάσεις του Δημόκριτου, που αξιοποιεί και συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το κύρος του κορυφαίου...

  12:45 15/11

  realme GT NEO 2: Ένας NEOΣ πρωτοποριακός ήρωας!

  Το ολοκαίνουριο realme GT NEO 2 ήρθε για να γράψει ιστορία! Μία ωραία έκπληξη ετοίμασε για τους λάτρεις της τεχνολογίας η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία smartphone στον κόσμο.

  12:50 03/11

  Πώς να έχετε Internet χωρίς διακοπές στην επιχείρησή σας

  Το Internet Backup της COSMOTE είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο καθένας μας για να είναι συνεχώς συνδεδεμένος.