Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 23-Σεπ-2021 15:19

  Ιδρύθηκε σωματείο εργαζομένων στην Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα

  Αναπτυξιακή Τράπεζα: Ψηφιακά μαθήματα σε μικρές επιχειρήσεις για σύνταξη business plan
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην ίδρυση σωματείου προχώρησαν οι εργαζόμενοι της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας - HDB. Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο σύλλογος που φέρει την επωνυμία "ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ" ιδρύθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας των νέων στελεχών του οργανισμού προκειμένου να δημιουργηθεί ενιαία θεσμική εκπροσώπηση των εργαζομένων του οργανισμού. Όπως σημειώνεται, εκτός των ήδη εγγεγραμμένων μελών, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και αιτήσεις από καινούρια στελέχη. Όπως αναφέρουν στο καταστατικό, στόχοι του νέου σωματείου - μεταξύ άλλων - είναι:

  Η συλλογική προστασία και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, κοινωνικών και συνδικαλιστικών συμφερόντων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας, η εξύψωση του βιοτικού και επαγγελματικού επιπέδου του συνόλου των εργαζομένων στην επιχείρηση αλλά και η συνεχής βελτίωση παροχής των υπηρεσιών της τράπεζας.

  Υπενθυμίζεται πως τους τελευταίους μήνες η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα στελεχώθηκε με δεκάδες νέους εργαζόμενους υψηλής κατάρτισης, οι οποίοι δεν είχαν δυνατότητα συμμετοχής στο σωματείο που λειτουργούσε από την εποχή της ΕΤΕΑΝ ΑΕ (πρότερη μορφή της HDB), εξαιτίας ειδικού όρου που απέκλειε τη συμμετοχή τους, πριν την συμπλήρωση αρκετών μηνών απασχόλησης στον οργανισμό.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ