Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 09-Σεπ-2021 16:55

  Ξεπέρασε το 20% η αύξηση στις συναλλαγές της RE/MAX το 1ο εξάμηνο του 2021

  ΠΟΜΙΔΑ για αντικειμενικές: Να αντιμετωπιστούν άμεσα οι στρεβλώσεις παλαιότητας και συμπληρωματικού φόρου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εγχώρια αγορά ακινήτων την τελευταία πενταετία κινούνταν σε μια σταθερά, ανοδική τροχιά. Το τοπίο άρχισε να αλλάζει το 2020, ως αποτέλεσμα της υγειονομικής κρίσης που προκλήθηκε από την πανδημία του κορονοϊού. Οι πρωτοφανείς συνθήκες που επικράτησαν και εξακολουθούν να επικρατούν, δεν ήταν δυνατόν να αφήσουν ανεπηρέαστο τον τομέα του real estate και την ελληνική οικονομία στο σύνολο της.

  Ωστόσο, παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και το "πάγωμα" σημαντικού ποσοστού των επενδυτικών σχεδίων, οι αριθμοί δείχνουν πώς μπορούμε να κοιτάζουμε την επόμενη μέρα του real estate στην χώρα μας με αισιοδοξία: η RE/MAX, ο μεγαλύτερος κτηματομεσιτικός οργανισμός στην Ελλάδα με 72 γραφεία και 1000 συμβούλους ακινήτων, σημείωσε αύξηση στις πωλήσεις (τζίρος) του δικτύου της πανελλαδικά μεγέθους 21,2% και στις συναλλαγές (πράξεις) 20,7% το 1ο εξάμηνο του 2021 συγκριτικά με το αντίστοιχο της προηγούμενης χρονιάς. 

  Στην εταιρική μας φιλοσοφία κάθε δυσκολία αντιμετωπίζεται ως μια ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι επαγγελματίες! Συγχαίρουμε τους ανθρώπους του δικτύου μας για τα αποτελέσματά τους σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες και ευχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους στα 20 χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική αγορά ακινήτων!

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ