Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 12-Αυγ-2021 11:16

  ΕΛΤΑ Courier: Δωρεάν αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης από την Κύπρο προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας

  ΕΛΤΑ Courier: Δωρεάν αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης από την Κύπρο προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η ΕΛΤΑ Courier, συνεχίζοντας να ανταποκρίνεται στις έκτακτες συνθήκες που έχουν προκύψει από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη χώρα και με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους πληττόμενους, ανακοινώνει ότι αναλαμβάνει,  χωρίς χρέωση,  τη διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και αγαθών που θα συλλεχθούν από πολίτες της Κύπρου για τις πυρόπληκτες περιοχές στην Ελλάδα. 
  Η μεταφορά της βοήθειας από την Κύπρο γίνεται σε συνεργασία με την Kronos Express, η οποία και αναλαμβάνει τη συγκέντρωσή της σε 2 σημεία στην Κύπρο. Τα σημεία παράδοσης είναι: 

  ΔΙΟΡΙΟΥ, 2540, Βιομηχανική Περιοχή ΔΑΛΙΟΥ, Δευτέρα – Παρασκευή 08.00 έως 17.30 και Σάββατο 08:00 -11:00 
  ΜΙΧΑΗΛ ΨΕΛΛΟΥ 5, 4101 Βιομηχανική Περιοχή ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Δευτέρα - Παρασκευή 08:30-18:00

  Ακολούθως, τα είδη αυτά θα παραδοθούν στην ΕΛΤΑ Courier για την άμεση διανομή τους στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας.

  Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης στην Κύπρο, θα συνεχιστεί μέχρι τις 17 Αυγούστου. 

  Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να παραδίδουν τα είδη πρώτης ανάγκης, αναφέροντας ότι αφορά πυρόπληκτους, με αναλυτικά τα στοιχεία παραληπτών. Σχετικά με την αποστολή τροφίμων, σημειώνεται ότι επιτρέπεται η μεταφορά μόνο συσκευασμένων τροφών μακράς διαρκείας, σε πλαστικές ή χάρτινες συσκευασίες.

  Η ΕΛΤΑ Courier και οι εργαζόμενοί της, αντιλαμβάνονται ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο, όσους έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες, με σεβασμό στη δοκιμασία τους και με την ευχή οι στιγμές της αγωνίας να περάσουν στο παρελθόν.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ