Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 05-Αυγ-2021 14:04

  Σειρά πρωτοποριακών events με τίτλο "Workplaces of Prosperity" από την STIRIXIS Group

  Σειρά πρωτοποριακών events με τίτλο "Workplaces of Prosperity" από την STIRIXIS Group
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με τον οικονομικό αντίκτυπο του Covid-19 να επηρεάζει με πρωτόγνωρο τρόπο τις επιχειρήσεις, τον τρόπο εργασίας και τα εργασιακά περιβάλλοντα διεθνώς, η STIRIXIS Group  πρωτοπορεί ξανά με τη σειρά από εκδηλώσεις "Workplaces of Prosperity".  

  Η διεθνώς βραβευμένη εταιρεία σχεδιασμού εργασιακών χώρων θα ενημερώσει στελέχη και επιχειρηματίες για τις λύσεις που υπάρχουν τόσο στρατηγικά, όσο και τεχνικά, καθώς και τις νέες τάσεις που διαμορφώνονται. Ταυτόχρονα θα φέρει σε επαφή του συμμετέχοντες με τους ομιλητές και θα εξασφαλίσει την άμεση εφαρμογή των λύσεων ώστε οι επιχειρήσεις να πορευτούν στη νέα εποχή με ασφάλεια και υψηλή απόδοση. Η σειρά "Workplaces of Prosperity" βασίζεται στην συστημική μεθοδολογία της STIRIXIS Group που εξασφαλίζει μακροχρόνια ευημερία στις επιχειρήσεις. 

  Το πρώτο event θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021, στον εντυπωσιακό κήπο του Golf Prive στη Γλυφάδα και θα περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις, panels συζητήσεις και προσωπικές επαφές με αναγνωρισμένους ηγέτες του κλάδου. 

  Επιβεβαιωμένοι ομιλητές στην πρώτη εκδήλωση είναι ήδη οι:
  Θεόφιλος Shin - Πρόεδρος & CEO, Samsung Greece
  Πολυδεύκης Λουκόπουλος - Πρόεδρος & Managing Director, Signify Greece & Cyprus
  Δημήτρης Μιχόπουλος - Πρόεδρος & CEO, MullenLowe Athens
  Γιώργος Λαμπρινός - Πρόεδρος & CEO, GEP Group
  Αλέξανδρος Αθανασούλας – Πρόεδρος & CEO, STIRIXIS Group, Ιδρυτής Metallaxis.org
  Αντώνιος Αργουδέλης - Ιδιοκτήτης & Διευθυντής Εξαγωγών, Alpha Acoustiki 
  Γιώργος Μπάμπαλης - Managing Director, AA Alarm
  Έλενα Γιάνπαπα - Portfolio Director, STIRIXIS Group

  Μετά τις ομιλίες, θα ακολουθήσει διαδραστικό panel, Q&A session, networking dinner με πλούσιο buffet. 

  Ο Αλέξανδρος Αθανασούλας, Πρόεδρος & CEO της STIRIXIS Group δήλωσε: "Είμαστε περήφανοι που η STIRIXIS Group εγκαινιάζει αυτή τη σπουδαία σειρά από εκδηλώσεις που στόχο έχει να προσφέρει άμεσα στις επιχειρήσεις λύσεις και να εξασφαλίσει πραγματική ευημερία. Με μότο μας "When nothing is certain, everything is possible” προσκαλούμε τους επιχειρηματίες, διευθύνοντες συμβούλους και στελέχη να συμμετέχουν στο "Workplaces of Prosperity", να ενημερωθούν άμεσα και  να ανταλλάξουν απόψεις σχεδιάζοντας τον εργασιακό χώρο του μέλλοντος. Εμείς, στη STIRIXIS Group, συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε ένα πιστοποιημένο πλαίσιο ανάπτυξης και συνεχούς βελτίωσης για την ευημερία και επιτυχία της κάθε επιχείρησης". 

  Για να λάβετε και εσείς μέρος σε αυτό το πολύ σημαντικό event "Workplaces of Prosperity" δείτε στο παρακάτω link τις διαφορετικές επιλογές εγγραφής που διατίθενται: 
  https://stirixis.com/workplacesofprosperity/

  Χορηγοί της σημαντικής αυτής πρώτης εκδήλωσης είναι ήδη οι Samsung, Signify, Leaseplan, MullenLowe, CEO Clubs Greece, GEP Group, Manifest, Young Directors Club, Sargia Partners, Alpha Acoustiki, AA Alarm, EKA Hellas, Drone Solutions, Diastasis, STIRIXIS Group και Metallaxis.org. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ